Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

"OMERTA" ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΝΩ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ


Στον αέρα βρίσκεται η συμφωνία μεταξύ της JP MORGAN και των τεσσάρων ασφαλιστικών Ταμείων για την επιστροφή του ομολόγου των 280.000.000 € . Αιτία η δεκαετής ρήτρα εχεμύθειας που απαιτεί η αμερικανική τράπεζα για τους όρους της συμφωνίας επιστροφής του επίμαχου ομολόγου προκειμένου να συναινέσει στην επιστροφή των χρημάτων στα Ταμεία και έχει στείλει σχετική πρόταση εγγράφως στις Διοικήσεις των τεσσάρων Ταμείων.
Με τον τρόπο αυτόν οι αμερικανοί τραπεζίτες επιζητούν "ομερτα" για μια δεκαετία ώστε να μην υπάρχει περίπτωση οι Διοικήσεις των Ταμείων να κινηθούν δικαστικά εναντίον τους.
Με την σιωπή που απαιτούν οι αμερικανοί αποβλέπουν στην παραγραφή των αδικημάτων που διέπραξαν κατα την "αμαρτωλή" συναλαγή. Άλλωστε η Κυβέρνηση γνωρίζει καλά " το στριβειν δια του αρραβώνος" με την πρακτική της παραγραφής των αδικημάτων όπως έγινε και στην υπόθεση του Χρηματιστηρίου με τα λαμόγια της ΔΕΚΑ, οι οποίοι δεν δικάστηκαν τελικά και "βγήκαν λάδι" με τον νόμο "περί ευθύνης υπουργών".
Είναι σαφές ότι το σύστημα του δικομματισμού έχει δικλείδες ασφαλείας για τα τσιράκια του.
Γίνεται πλέον αντιληπτό το πόσο "καθαρή" ήταν η συναλλαγή των κκ. Αλογοσκούφη, Δούκα, Τσιτουρίδη & Σια με την JP MORGAN kai την ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΧΕΠΕΥ για να πλασάρουν το "αμαρτωλό" ομόλογο των 280.000.000 € στα τέσσερα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Μήπως τελικά κ. Καραμανλή, είχε δίκαιο ο Αλαβάνος όταν μίλησε για "νονούς";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ