Τρίτη 17 Ιουλίου 2007

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ



TOYΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΟΣ "ΑΔΕΛΦΟΥ " ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΊΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΑΛΛΑΛΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
17 - 07 - 2007 20:11

Τούρκος πολίτης βουλγαρικής καταγωγής κατέθεσε καταγγελία στην εισαγγελία Κωνσταντινούπολης εναντίον του οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για «παραβίαση των θρησκευτικών υποχρεώσεων του».
Ο Μπουζιντάρ Τσιπόφ ζήτησε από τον εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη κατά του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, με τον ισχυρισμό ότι παρανόμως χρησιμοποιεί τον τίτλο του «οικουμενικού Πατριάρχη».
«Ο Βαρθολομαίος δεν πρέπει να ξεχνάει ότι δεν υπάγεται σε θρησκευτικούς νόμους, υπολείμματα του 6ου αιώνα, αλλά στους νόμους της Τουρκικής Δημοκρατίας», υπογραμμίζει στην αναφορά του.
Και συμπληρώνει: «Η δικαιοσύνη ασφαλώς έχει πολλά να πει σε αυτόν τον παπά, που θέτει τον εαυτόν του υπεράνω των νόμων και περιφρονεί την τουρκική δικαιοσύνη και τους συνταγματικούς θεσμούς».
Η εισαγγελία δεν έχει κάνει καμία απολύτως ενέργεια μέχρι σήμερα, πέρα από το να δώσει αριθμό πρωτοκόλλου στην αναφορά και αναμένονται εξελήξεις.

Με ενδιαφέρον θα αναμένουμε την αντίδραση της Ελληνικής Κυβέρνησης ή της Υπουργού των Εξωτερικών κ. Μπακογιάννη αλλά και του συνόλου του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Οσο για την αντίδραση του κουμπάρου του κ. Καραμανλή είναι γνωστή. Σιωπή ... όπως πάντα σε κάθε πρόκληση της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος

Η Τουρκία δίνει συνεχώς δείγματα γραφής για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις Ελληνοτουρκικές Σχέσεις , η Ελληνική Εξωτερική πολιτική (των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ & ΝΔ) συνεχίζει βλακωδώς να υποστηρίζει θερμά την ευρωπαϊκή προοπτική ( άν υπάρχει) της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ