Τρίτη 17 Ιουλίου 2007

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ... ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Η Ντόρα "κατσαδιάζει" τον Πάκη ...

Στην Αθήνα η πρέσβης μας στα Σκόπια
«E» Online 12:39

Κατόπιν εντολής της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη, η πρέσβης μας στην ΠΓΔΜ εκλήθη στην Αθήνα, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και διευκρινήσεις σε συνάντησή της με την υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου.Αυτό δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκος ερωτηθείς αν η κ. Ν. Γροσομανίδου βρίσκεται στην Αθήνα για να δώσει εξηγήσεις ή αν ανακαλείται, λόγω των δηλώσεων που φέρεται να έκανε σε χθεσινό, ειδικό, ένθετο τετρασέλιδο της εφημερίδας ?Financial Times?, για την ΠΓΔΜ.

H κ. Γροσομανίδου μεταξύ άλλων φέρεται ότι δήλωσε πως «τυπικά, δεν υπάρχει πρόβλημα για τα Σκόπια να γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ ή της Ε.Ε. υπό την ονομασία με την οποία έχουν καταχωρηθεί στα Ηνωμένα Εθνη». Ωστόσο, ενδεχόμενη προηγούμενη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων «θα ήταν επιθυμητή».Η κ. Γροσομανίδου φέρεται ότι δήλωσε επίσης πως «η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα, καθώς η ΠΓΔΜ έχει αναγνωριστεί υπό τη συνταγματική της ονομασία από τα μισά και πλέον μέλη των Ηνωμένων Εθνών».

Την ίδια ώρα με εντολή Μαξίμου , σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίοδας το ΘΕΜΑ (15.07.2007) οι Ευρωβουλευτές της Ν.Δ. υπερψήφισαν πρόταση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σύμφωνα με την οποία οι Σκοπιανοί δικαιούνται να χρησιμοποιούν όποιο όνομα επιλέξουν για το κρατιδιό τους !!!

Μεταξύ αυτών και ο ¨"βαρώνος" του κόμματος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης !

Την πρόταση καταψήφισε φυσικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης ,ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς , οι ευρωβουλευτές του του ΠΑΣΟΚ, ενώ απείχαν της ψηφοφορίας οι του ΣΥΝ & ΚΚΕ.

Είναι δυνατόν ποτέ να μας πάρουν στα σοβαρά στην Διεθνή Κοινότητα ;

Ο φαρισαϊσμος του "κρυπτόμενου" πρωθυπουργού κ. Καραμανλή έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Από την μία διατείνεται οτι σκέπτεται να ασκήσει βετο για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και από την άλλη καθοδηγεί τους ευρωβουλευτές του κόμματός του να στηρίζουν την εξωτερική πολιτική των Σκοπιανών

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ