Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ...


Συνεδρίαση της Πολιτικής Ομάδας Independence/Democracy

Νέα πρωτοβουλία του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργου Καρατζαφέρη προσπαθεί να καλύψει το έλλειμα πολιτικών πρωτοβουλιών που χαρακτηρίζει τους Καραμανλή - Παπανδρέου στο Θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Τον Ιούνιο του 2005 η Πολιτική Ομάδα Independence/Democracy του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε υιοθετήσει στη Θεσσαλονίκη - κατόπιν εισηγήσεως του αντιπροέδρου της Γιώργου Καρατζαφέρη - την Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης η οποία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των αρχών της, σύμφωνα με την οποία «Η Μακεδονία είναι μία και πρωτεύουσά της η Θεσσαλονίκη».

Η Independence/Democracy είναι η μοναδική πολιτική ομάδα της Ευρωβουλής που έχει υιοθετήσει μια τέτοια ξεκάθαρη θέση.
Τιμώντας τα δύο χρόνια από την υιοθέτηση της ιστορικής αυτής Διακήρυξης, και υπό το φως των άκρως ανησυχητικών εξελίξεων με τα Σκόπια, η Independence/Democracy αποφάσισε να ξανασυνεδριάσει στην Ελλάδα μεταξύ 2 και 5 Ιουλίου 2007. Στα πλαίσια των συνεδριάσεων της στα Καμένα Βούρλα θα πραγματοποιήσει και επισκέψεις στις Θερμοπύλες και στους Δελφούς, ενώ θα της γίνει και ενημέρωση στο «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών».
Η αποστολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει προσκληθεί από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και θα περιλαμβάνει 50 εξέχοντες ευρωβουλευτές και στελέχη των Οργάνων της Ε.Ε. ενώ θα υπάρξει και συνέντευξη τύπου στις 3 Ιουλίου στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Γαλήνη» στα Καμένα Βούρλα, όπου και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εργασιών της στην Ελλάδα.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός να ταράσσει τα λιμνάζοντα ύδατα ... του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ