Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΑ.Ο.Σ. Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ


Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Σαν βόμβα έσκασε στη Θράκη η είδηση ότι ο επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, πρόεδρος της «Μηχανικής Α.Ε.», στηρίζει ΛΑΟΣ.

Μιλώντας προχθές το βράδυ σε ξενοδοχείο της Ξάνθης σε πάνελ με τον απόστρατο αξιωματικό Παναγιώτη Θεοδωρακίδη και τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά Γιάννη Αθανασίου, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ανακοίνωσε ότι στηρίζει ΛΑΟΣ κυρίως για εθνικούς λόγους.
Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια και σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, ανακοίνωσε ότι συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.Ο κ. Εμφιετζόγλου επιτέθηκε κατά πάντων, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι:
* «Ο πρωθυπουργός δεν έχει πει ποτέ τη λέξη πατρίδα, ενώ η υπουργός Εξωτερικών για προσωπικούς λόγους δεν ενδιαφέρεται αν θα χάσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη αρκεί να γίνει πρωθυπουργός».
* Θεώρησε διαβρωμένο τον Γιώργο Παπανδρέου, ειδικά όταν μιλά για πολυπολιτισμικότητα, και θεωρεί ότι ο ελλαδικός χώρος είναι έπειτα από αγώνες και θυσίες ομογενοποιημένος.
* Ο,τι πιο αντεθνικό και προδοτικό είναι ο ΣΥΝ για τον κ. Εμφιετζόγλου που, κατά την άποψή του, βρίσκεται πίσω από τη Ρεπούση. Και θέλει «τα παιδιά μας να μη γίνουν Ελληνες».
* Για το ΚΚΕ ανέφερε: «Είναι στον κόσμο του, αλλά το προτιμώ από τα προηγούμενα».
Ο κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου υποστηριξε πως θα στηρίξει ΛΑΟΣ διότι:
* Δεν υπάρχει εθνική πολιτική προς όφελος της χώρας, αλλά μια συνεχής υποχώρηση σε όλα τα εθνικά θέματα που μπορεί να οδηγήσουν και σε «Κοσοβαροποίηση» της Θράκης.
Λάβρος επιτέθηκε κατά της πρέσβειρας στα Σκόπια Νατάσσας Γροσομανίδου (ήδη ανεκλήθη) επειδή δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αναγνωρίσει την πραγματικότητα και να δεχτεί τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».
* Θα πρέπει να υπάρξει μια πατριωτική φωνή στη Βουλή· μια φωνή αντίστασης, που δεν θα κάνει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.
Ζήτησε παράλληλα να μην υπάρχουν ακραία στοιχεία και να μη γίνουν τα λάθη του παρελθόντος (υποψηφιότητα Κολλάτου) όπως στις νομαρχιακές εκλογές.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 19/07/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ