Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007

ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ...


Σε "Φιέστα της Φανφάρας" εξελίχθηκε το 7ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αφού η μοναδική πολιτική πρόταση που ακούσθηκε (του βουλευτού κ. Ιωάννη Μανώλη) ψηφίσθηκε "κουτσουρεμένη" για να σωθούν τα προσχήμαστα, ενώ οι "σοφοι" του κόμματος εσιώπησαν ( βλέπε τον Υπουργο ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά , που δεν απηύθυνε ούτε καν χαιρετισμό στους συνέδρους)


Οι προθέσεις του Πρωθυπουργού για τον χρόνο των εκλογών

Βλέποντας και κάνοντας
Ολα εξαρτώνται από τις δημοσκοπήσεις του Αυγούστου
Ο κ. Καραμανλής φοβάται τα «θερινά ατυχήματα»


«Βλέποντας και κάνοντας» προχωρεί στον δρόμο προς τις εκλογές ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής, όπως διεφάνη από την εμφάνισή του στο συνέδριο της ΝΔ την Παρασκευή και θα επιβεβαιώσει σήμερα με τη δευτερολογία του. Η πρόσφατη καταστροφή στην Πάρνηθα τον δίδαξε ότι δεν μπορεί να έχει πλέον εμπιστοσύνη ούτε στον κρατικό μηχανισμό ούτε στους κορυφαίους υπουργούς του για να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικότητα τα «θερινά ατυχήματα». Ενώ λοιπόν έχει κατ' αρχήν αποφασίσει να καταφύγει σε εκλογές το φθινόπωρο, θα αναμείνει τις μυστικές μετρήσεις που θα πραγματοποιήσει η ΝΔ τον Αύγουστο προκειμένου να καταλήξει στις οριστικές αποφάσεις του.
* σελ. Α8-10 «Βλέποντας και κάνοντας» για τις εκλογές
Το ΒΗΜΑ, 08/07/2007 , Σελ.: A01Κωδικός άρθρου: B15106A012ID: 287848

"Βλέποντας και κάνοντας" αυτό είναι το δόγμα της διακυβέρνησης Καραμανλή. Ακυβέρνητο καράβι η χώρα με βάρκα την ελπίδα. Εάν δεν προκύψει κάτι από τα gallops ώστε να πεισθεί o κ. Καραμανλής για τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης αδυνατεί να πάρει οποιαδήποτε πρωτοβουλία, οποιαδήποτε απόφαση. Δεν υπάρχει ορατός στόχος, ούτε σχέδιο δράσης για την υλοποίησή του. (βλέπε τις χρόνιες αμφιταλαντεύσεις του για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, την αποπομπή Τσιτουρίδη, την απόσυρση του κατάσπτυστου Βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού, σκεφτείτε να πρόκειται για μεταρρυθμήσεις που ευαγγελίζονται στην Ν.Δ ότι θα επιχειρηθούν στο μέλλον αφού για αυτές που εξαγγέλθηκαν το 2004 , τώρα δεν μας παίρνει η ώρα)

Οι ηγέτες κ. Καραμανλή δεν σέρνονται από τις εξελίξεις αλλά δρομολογούν τις εξελίξεις, " άνδρες αγαθοί είναι αυτοί που χαράσουν λεωφόρους για να περάσει ο λαός" γράφει ο Θουκιδίδης στον "ΕΠΙΤΑΦΙΟ".

Ο κ. Καραμανλής , " ο καταλληλότερος κατά gallops ως πρωθυπουργός" ακόμη ... μαδάει την μαργαρίτα για να αποφασίσει εάν πρέπει να προκυρήξει εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Μάρτιο του 2008 με την εξάτληση της τετραετίας. Εξακολουθεί να σέρνεται πίσω από τις δημοσκοπήσεις ο κ. Καραμανλής ενώ τα προβλήματα συσωρεύονται και πνίγουν τον μέσο έλληνα πολίτη.

Μήπως κάποιος πρέπει να κυβερνήσει αυτόν το τόπο τελικά;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ