Τρίτη 17 Ιουλίου 2007

ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ...

Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον θυμωμένο Ποσειδώνα, μη φοβάσαι.

Όταν όλοι σε πολεμάνε....Όταν όλοι ασχολούνται μαζί σου....Όταν όλοι προσπαθούν να σε μειώσουν....Όταν όλοι βρίσκουν μόνο αρνητικά πάνω σου....Όταν σε κατηγορούν ενώ σε αντιγράφουν....Όταν αποφεύγουν τον διάλογο μαζί σου....Όταν φοβούνται την παρουσία σου στο χώρο τους....Όταν σηκώνουν τείχη, γιατί φοβούνται την ορμή σου....Όταν χρησιμοποιούν μισθοφόρους εναντίον σου....Όταν παραποιούν, λασπώνοντας τον λόγο σου....Τότε βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο.Είναι η ώρα του ξεκάθαρου λόγου και της αποτελεσματικής πράξης.Του Ασυμβίβαστου Ιερού αγώνα χωρίς αντιπαροχές σ' αρχές και εκπτώσεις σε ιδέες.
Η Ρήξη με το κατεστημένο και η Ανατροπή του Σάπιου αποτελεί μονόδρομο για την καταξίωση των λαϊκών προσδοκιών.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....Και αυτό κάποιους ενοχλεί.

Εσύ Ελληνίδα-Έλληνα

ΕΣΥ δανειολήπτη που σε κατέστρεψε η τραπεζική τοκογλυφία και σου πήραν την επιχείρηση και το σπίτι σου διότι η Ν.Δ. παρέκαμψε το Ανώτατο Δικαστήριο και με νέο νόμο, τον 1083, εγκαθίδρυσε τα πανωτόκια. Το αυτό έκανε και το ΠΑΣΟΚ, όταν το κόμμα Ελληνισμού έριξε τον νόμο 1083, έφτιαξε τον νόμο 2601 άρθρο 12 με διαφορά 5%.
ΕΣΥ που ξέρεις ότι τα πανωτόκια έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις καταστρέφοντας την ελληνική παραγωγή και τα ελληνικά προϊόντα και άφησαν χιλιάδες ανέργους και μας έπνιξαν τα εισαγόμενα προϊόντα χαλώντας πολύτιμο συνάλλαγμα.
ΕΣΥ που έχασες στο Χρηματιστήριο τις οικονομίες σου με τα βρώμικα παιχνίδια τους και με την απάτη των κρατικών εταιριών.
ΕΣΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ που σου δίνουν ψίχουλα και τρως ξύλο διεκδικώντας μια αύξηση λίγων δραχμών, ενώ η απεργία σου δεν υπάρχει, που σου λήστεψαν τα ταμεία σου με τα ομόλογα.
ΕΣΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ που δεν έχεις σύνταξη, ενώ εργάζεσαι για την οικογένειά σου και τα χρήματα σου δεν φτάνουν για τις ανάγκες του σπιτιού σου.
ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ που δεν είσαι ασφαλής στον τόπο σου.
ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ που θα σε κανταντήσουνε μειονότητα στην χώρα σου
ΕΣΕΙΣ που τα παιδιά σας πεθαίνουν από τα ναρκωτικά, χωρίς κανείς να πάρει αποτελεσματικά μέτρα.
ΕΣΥ ΑΝΕΡΓΕ που παρακαλάς για δουλειά, η οποία είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου.
ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ που χάνεις γη (Ίμια, Κύπρο, Βορ. Ήπειρο) και ύδωρ (Αιγαίο) και υφίστασαι εθνική ταπείνωση.
ΕΣΥ ΑΓΡΟΤΗ που τα προϊόντα σου καταλήγουν στη χωματερή και εκτοπίστηκαν από τα εισαγόμενα.
ΕΣΥ ΓΥΝΑΙΚΑ που δεν έχεις πραγματική ισότητα.
ΕΣΥ ΜΗΤΕΡΑ που δεν σου επιτρέπουν οι δυσκολίες και δεν υποστηρίζεσαι από την πολιτεία να έχεις πολλά παιδιά.
ΕΣΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ των 700 € μηνιαίως
ΕΣΥ ΓΟΝΕΑ, ΜΑΘΗΤΗ που νοιώθεις την κοροϊδία της ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, αφού κάθε χρόνο ο τζίρος της παραπαιδείας ανέρχεται σε 5 δις ευρώ
ΕΣΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που αμείβεστε ελάχιστα.
ΕΣΥ που δεν θέλεις να ξεπουληθεί η γη σου σε ξένους με γεμάτες τσέπες, διότι αναγκάζεσαι να ξεπουλάς λόγω των οικονομικών δυσχερειών.
ΕΣΥ ΑΣΘΕΝΗ που ταλαιπωρείσαι στα ανοργάνωτα νοσοκομεία και πεθαίνεις αβοήθητος στα νησιά και στους διαδρόμους.
ΕΣΥ που ψηφίζεις λευκό, δυνάμωσέ μας, χτύπησε τον δικομματισμό και την οικογενειοκρατεία των Καραμανλήδων , των Παπανδρέου, των Μητσοτάκηδων
ΕΣΥ που σήμερα χρωστάς 5.500.000 δρχ. ενώ το 1974 χρωστούσες 11.200 δρχ. και θα φορολογηθείς άγρια για να τα πληρώσεις. (55 τρισ. συνολ. δημ. χρέος σήμερα).
ΕΣΕΝΑ που σου υπόσχονται να σου δώσουν πολλά προ των εκλογών, αλλά μετά σού παίρνουν και τα λίγα σου.
EΣΥ ΕΛΛΗΝΑ που βλέπεις τον τόπο σου να καίγεται (Παρνηθα, Υμητός, Σκιάθος, Χακλιδική) και τον Καραμανλή με τον Παπανδρέου να κοκορομαχούν πάνω στα αποκαϊδια
ΕΣΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ που σε γονάτισαν οι φόροι, να μην σε κοροϊδέψουν άλλη μια φορά με υποσχέσεις που δεν θα τηρήσουν.Δεν τηρήθηκε το Σύνταγμα σε κανένα μεγάλο θέμα όπως: 12 μίλια, φόροι, κοινή αγορά κλπ.Ούτε ένα γραμμάριο χρυσό δεν βγάζουμε παρόλο ότι μέχρι το 1960 από τον Γαλλικό ποταμό και μόνο βγάζαμε 250 κιλά τον χρόνο. Έχουμε χρυσό σε 52 σημεία της πατρίδας μαςΕίμαστε η μόνη χώρα που δεν παράγει πλέον πετρέλαιο, παρά μόνο στον Πρίνο, διότι από τότε που έγινε η ΔΕΗ δεν βγάλαμε επί 25 χρόνια ούτε γραμμάριο.
ΕΣΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ, που σου λεηλάτισε η παρέα του Λονδίνου τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών σου Ταμείων και έβγαλαν τα τρωκτικά μίζα 12.000.000.000 (δις) δραχμές σε μία μόνο μέρα , ανταλλάσαοντας απλώς έγγραφα (τα δομηνένα ομόλογα) , όταν η σύνταξή σου δεν φθάνει τα 400 ευρώ
ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ, που καλείσαι να καταβάλης στο κράτος φέτος τον φόρο εισοδήματος που αγγίζει το 40% για τα φυσικά πρόσωπα, προκειμένου ο Αλογοσκλούφης με μια υπογραφή να επιστρέψει σε ένα μονο Ασφαλιστικό Ταμείο (ΤΑΕΔΥ) 3.200.000 ευρώ για τους τόκους που απώλεσε από την κομπίνα με το δομημένο ομόλογο των 280.000.000 ευρώ , ξεπλένωντας την JP MORGAN


ΕΣΥ ξέρεις τώρα τι να ψηφίσεις.

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ