Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

"ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΣ" ... Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ


"ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ΄Ο ΓΥΑΛΟΣ ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ" ;


Είναι ανεξήγητη η συμπάθεια με την οποία αντιμετωπίζουν τα ελληνικά ΜΜΕ τα ανδραγαθήματα των αλλοδαπών που διαβιούν ανα την ελληνική επικράτεια λαθρα και μη.
Σε δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" στο φύλλο της 20.06.2007 δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο " Έδερναν 4 ώρες Βούλγαρο φτωχοδιάβολο" και ανέφερε "Επί τέσσερις ώρες, πέντε άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου 2005 , πέρασαν δέρνωντας ανηλεώς έναν 28χρονο φτωχοδιάβολο, Βούλγαρο οικονομικό μετανάστη στην χώρα μας" Προσέξτε την διατύπωση " πέρασαν ( τα ξημερώματα) δέρνωντας ανηλεώς" , λές και οι άνδρες των ΟΠΚΕ είναι σαδιστές που για να περάσουν την ώρα τους τα ξημερώματα ξέσπασαν στον "αθώο" φτωχοδιάβολο. Καμία αναφορά στο δημοσίευμα εάν ο κύριος αυτός ευρισκόταν λαθραία στην χώρα μας ή στις συνθήκες σύληψής του.

Γιατι συνελήφθη ; Τίποτε το σπουδαίο.

Κατα το δημοσίευμα πάντα " Ο Βούλγαρος Παναγιότ Παναγιότωφ που κατοικεί στην Μυτιλήνη , συνελήφθη να έχει στην κατοχή του δύο σφραγίδες υπουργείων (!!!) , λίγο χασίς και κάποια υπνωτικά χάπια"

Μάλιστα κύριοι, ο "αθώος φτωχοδιάβολος" είχε στην κατοχή του σφραγίδες δύο Υπουργείων του Ελληνικού Κράτους προφανώς, έτοιμος ... να εκδίδει δημόσια έγγραφα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καταδικαστέα η φερόμενη κακομεταχείρησή του αλλά όχι και ... φτωχοδιάβολος o εν δυνάμει παραχαράκτης και πλαστογράφος δημοσίων εγγράφων.

Στο ρεποτράζ δεν αναφέρεται ποιων δύο (2) Υπουργειων ήταν οι εν λόγω πλατές σφραγίδες, διότι έάν με την χρήση των σφραγίδων αυτών εκδόθηκαν δεκάδες πλαστές άδειες παραμονής παρανόμως εισελθόντων άλλης ράτσας και προέλευσης "φτωχοδιάβολων" , οι οποίοι απέκτησαν νόμιμα δικαιώματα στη χώρα μας σε βάρος δικαιωμάτων Ελλήνων πολιτών, τότε δεν μιλάμε για "Φτωχοδιάβολο", 'έναν Αθώο Βούλγαρο Οικονομικό Μετανάστη, αλλά για τον μήτο ενός βρώμικου κυκλώματος νομιμοποίησης λαθρομεταναστών στην Ελλάδα ...


Κύριε Παυλόπουλε , κύριε Πολύδωρα, ως συναρμόδιοι Υπουργοί, έχετε ποτέ σκεφτεί να ερευνήσετε αυτήν την διάσταση του θέματος ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ