Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ !!!



Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2006 - 2007 Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ


Με την Υπουργική απόφαση με αριθμό 61539/Γ2 που αφορά το "ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ για την διδασκαλία της Τουρκικής Γλώσσας στην Α' , Β' & Γ' Γυμνασίου", η οποία δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως , Τεύχος Β' με αριθμό 867 / 10 Ιουλίου 2006 και υπογράφεται από τον προερχόμενο από τους κόλπους της Εκκλησίας, Υφυπουργό κ. Γεώργιο Καλό, με νόμο του Ελληνικού Κράτους διδάχθηκε η Τουρκική Γλώσσα με "πιλοτικό πρόγραμμα" σε πέντε Γυμνάσια της Θράκης (Κομοτηνής και Ξάνθης) σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας!!!

Σύμφωνα με το πλήρες κείμενο την απόφαση "ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ" αυτής είναι:

1. Με τη διδασκαλία της Τουρκικής Γλώσσας επιδιώκεται οι μαθητές να αναπτύξουν την επικοινωνιακή ικανότητα προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την γλώσσα μιάς γειτονικής χώρας της Τουρκίας. Συγκεκριμένα :
* Na κατανοούν και να παράγουν προφορικό και γραπτό λόγο
* Να αναπτύσσουν γλωσσολογική και κοινωνιογλωσσική ικανότητα. Η εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας θα συμβάλει στην ενεργό συμμετοχή σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία και κατανόηση της διαφορετικότητας.
* Να εξοικιώνονται σε διαφορετικά επίπεδα και είδη λόγου
* Να αναπτύσσουν πραγματολογική ικανότητα δηλαδή λειτουργικές δεξιότητες λόγου
* Να χρησιμοποιούν την τουρκική γλώσσα ως μέσο απόκτησης νέων γνώσεων και πολιτισμικών εμπειριών. !!!

Μάλιστα όλα αυτά συμβαίνουν εν Ελλάδι του 2007 όταν το άρθρο 16 παράγραφος 2 του ΣΤΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ρητά επιτάσσει ότι : "H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες"

Οι "τσααρλατάνοι" του δικομματισμού όμως βρίσκονται στον κόσμο τους. Δεν σέβονται κανένα θεσμό εν ονόματι του έργου που επιτελούν.

Η Ελληνική Πολιτεία θέσπισε νομοθέτημα με το οποίο διδάσκει την τουρκική γλώσσα σε μερίδα του ελληνικού πλυθισμού πού έχει το θράσσος να αυτοπροσδιορίζεται προκλητικά ως Τουρκική Μειονότητα.

Με την ανοχή του Καραμανλή , του Παπανδρέου και των άλλων πολιτικών αρχηγών , της πνευματικής ηγεσίας του τόπου οδηγείται η Δυτική Θράκη σε καθεστώς Κοσσόβου.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΩΝ "ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ