Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

Η ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΣΣΟΒΟ - 2




ΕΡΩΤΑΣΘΕ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ;





ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΑΣ Η κ. ΓΚΙΟΥΛ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ;


Τι ήθελαν οι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι δυτικοθρακιώτες σε τελετή υπό την σκιά της σημαίας του “ανεξάρτητου κρατιδίου Θράκης”;


O Xρόνος - Καθημερινή εφημερίδα της Κομοτηνής (26/07/2007)


Κάτω από την σημαία του κρατιδίου της Δυτικής Θράκης που έβαλε στόχο «αμέτι – μουχαμέτι» να δημιουργήσει η Άγκυρα κατά το πρότυπο της τουρκικής δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου, εν μέσω Τούρκων ντυμένων με στολές πολεμιστών οθωμανών και τραγουδώντας ύμνους και παιάνες έγινε πριν μερικές μέρες η 9η γιορτή – πανηγύρι των «Τούρκων Δυτ. Θράκης» στην Προύσα.

Παρόντες πολλοί «Έλληνες πολίτες» και «πολίτες της Ε.Ε.» ο αντινομάρχης κ. Χατζηοσμάν, η νομαρχιακή σύμβουλος και αντινομάρχης Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Γκ. Καραχασάν, ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, η χήρα Σαδίκ, οι ψευτομουφτήδες Μετέ Ξάνθης και Σερίφ Ροδόπης, ο πρόεδρος της Ε.Τ.Ν. Κομοτηνής που καταργήθηκε με απόφαση του Αρείου Πάγου, Αδνάν Σελίμ, ο καταγόμενος από την Ροδόπη βουλευτής Προύσας Μουσταφά Ντουνέρ, ο Ερόλ Κιασήφογλου πρόεδρος του συλλόγου «Αλληλεγγύη» Δυτικοθρακιωτών και άλλων αιρωτών, δημάρχων, αντιδημάρχων, κοινοταρχών, ενώ όπως αναφέρει στην ιστοσέλιδα του συλλόγου «Τούρκων Δυτικοθρακιωτών» ο κ. Κιασήφογλου διαβάστηκε και το μήνυμα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης όπου ακούστηκε και το όνομα του κ. Πετρίδη.

Τι ζητούσαν οι΄Έλληνες πολίτες σ’ αυτή την σύναξη των «Τούρκων Δυτικοθρακιωτών» που ζουν στην Προύσα; Χθες, οι δύο Τούρκοι υπουργοί που παρέστησαν στο μνημόσυνο του Σαδίκ, αναφέρθηκαν με διασπαστικές τάσεις προς την μειονότητα ότι «Σας θεωρούμε κομμάτι του τουρκικού έθνους και όχι μειονότητα», ενώ κάποιος της συνοδείας φορούσε στο πέτο την γνωστή κονκάρδα των «αλύτρωτων» Δυτικοθρακιωτών με την Θράκη μέσα στο μισοφέγγαρο.

Τι άλλο πρέπει να συμβεί στην Θράκη για ν’ ανησυχήσει η Αθήνα;

Μιλάμε για ένα άτομο που - σύμφωνα με καταγγελίες - δασκαλεύει τους Πομάκους να δηλώνουν Τούρκοι*, γιατί “δεν τους συμφέρει” διαφορετικά και που ψηφίζει στις εκλογές της “Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης”, οργάνωσης που έχει καταργήσει ο Άρειος Πάγος. Βέβαια και από παλιότερες δηλώσεις της, δεν ξέρει κάποιος τι να πρωτοδιαλέξει. Το “στην Ελλάδα υπάρχουν κι άλλες μειονότητες, όπως οι Πόντιοι”, αρκεί;

Προσωπικά, πιστεύω πως δεν πέφτει λόγος σε κανένα για το τι είναι ή τι αισθάνεται η κοπέλα. Όπως ένας Γερμανός που ζει στην Ελλάδα, μπορεί να δηλώσει εξήντα χρόνια μετά το Β’ ΠΠ πως είναι Γερμανός, έτσι και ένας Τούρκος που ζει στην Ελλάδα, πρέπει να μπορεί να δηλώνει πως είναι Τούρκος - αν οι υπόλοιπες δραστηριότητές του είναι σύννομες.

Όμως, από τη στιγμή που η Ελληνική Δημοκρατία επιτρέπει το να πολιτεύεται κάποιος με
δραστηριότητα εκτός των ορίων του Συντάγματος, κάτι δεν πάει καλά (επομένως, αναβάλλονται τα όνειρα για λουλουδάκια, πουλάκια, αστεράκια και αδελφοσύνη των λαών).

"Και η Γκιουλ Καρα-Χασάν, είναι ένα κόσμημα για το Κίνημά μας. Παλεύει μέσα σε δύσκολες συνθήκες με θάρρος, με θάρρος μετά από πολλές άδικες προσωπικές επιθέσεις, αλλά και πολλών ειδών επιθέσεις απέναντι στην προσωπικότητά της και παρά ταύτα έχει σταθεί όρθια και προσφέρει και σήμερα και θα προσφέρει και αύριο στο Κίνημά μας και είμαι σίγουρος και στη χώρα. Και συμβολίζει μια νέα σχέση με τη Μουσουλμανική μειονότητα, που θέλω να αισθάνονται ως Έλληνες πολίτες υπερήφανοι"
(mind the) GAP, 16-9-2006

Δεν ξέρω αν ο κ. Παπανδρέου είναι βραδύνους, έξυπνος ή βαλτός, είναι όμως ο επίδοξος Πρωθυπουργός. Ξέρω όμως πως η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και πως όλα τα τρόφιμα έχουν
περιορισμένο χρόνο ζωής στη συντήρηση - μετά αρχίζουν και βρωμάνε.


* Μειονοτικής εφημερίδας “
Mιλέτ” το ανάγνωσμα (απάντηση μετά την καταγγελία):
“Εντάξει Τούρκοι δεν είστε, αλλά ούτε καν μουσουλμάνοι; Επιτρέπεται μήπως στο Ισλάμ να συνεργάζεστε με τους χριστιανούς ορθόδοξους - τους πιο στυγερούς εχθρούς στην ιστορία των ομόθρησκων αδελφών σας - να προδίδετε τους τουρκομουσουλμάνους αδερφούς σας και να πουλάτε κινήσεις εναντίον τους; Τι είδους μουσουλμάνοι είστε; Στη θρησκεία αυτά που κάνετε λέγονται διαστροφή/ανωμαλία και προδοσία.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ