Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ κ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΛΑΪΚΙΖΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

"NA ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ" 




Απόδοση ευθυνών, όπου αυτές υπάρχουν ζήτησε ο νομάρχης θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης σε δήλωσή του για το θάνατο του 25χρονου Νιγηριανού στην Καλαμαριά.

"Ο τραγικός θάνατος του παλικαριού από τη Νιγηρία θύμισε σε όλους μας τις δύσκολες μέρες των Ελλήνων που πριν από λίγες δεκαετίες μετανάστευαν για να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί. Όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή, όλοι έχουν δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή. Είναι χρέος της Ελληνικής πολιτείας, που η μετανάστευση καθόρισε την εξέλιξή της, με ευαισθησία να αποδώσει τις ευθύνες όπου και αν υπάρχουν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης.

Ο απαράδεκτος κ. Ψωμιάδης λαϊκιζει όταν εξομοιώνει τους λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους Αφρικανούς που συμβάλουν στην ανάπτυξη του παραεμπορίου στην χώρα μας πουλώντας παράνομα "μαϊμουδες" CD με τους Ελληνες μετανάστες των προηγούμενων δεκαετιών , οι οποίοι νομίμως εγκαταστάθηκαν σε χώρες του εξωτερικού , νομίμως εργάστηκαν σε αυτές και σήμερα συνταξιοδοτούνται.

Ευθύνες υπάρχουν και αυτές είναι οι ευθύνες της Ελληνικής Πολιτείας που ανέχεται να διαλύεται το κράτος από διαδηλώσεις λαθρομεταναστών που καίνε , ρημάζουν,προκαλούν και μένουν ατιμώρητοι.

Εαν υπήρχε σοβαρό κράτος θα είχαν συλληφθεί και θα είχαν απελαθεί με συνοπτικές διαδικασίες οι συμμετέχοπντες Αφρικανοί στα επεισόδια της Καλαμαρίας.

Πως όμως μπορεί να υπάρξει σοβαρό κράτος, όταν εκπροσωπείται από Ψωμιάδηδες ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ντροπη για την θεσσαλονικη συγγνωμη σασ ζηταμε αλλα οι ηλιθιοι ειναι ανικητοι

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ