Τρίτη 7 Αυγούστου 2007

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ ...


ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ
Μετά την αποχή μηνών από την πόλη των Σερρών μετά την παραίτησή του από του βουλευτικό αξίωμα επανέρχεται με αξιώσεις προκειμένου να πάρει την "ελογική ρεβάνς" και κάποιους πολιτευτές της Ν.Δ. άρχισαν να τους "ζώνουν τα φίδια".
Ως γνωστόν ο ανηψιός του Αχιλλέα δια του Προκόπη Παυλόπουλου "άδειασε τον θείο του" παρά την ύπαρξη απόφασης του Εκλογοδικείου το οποίο έκρινε ότι τα λευκά ψηφοδέλτια αποτελούν έγκυρη ψήφο και ως τέτοια πρέπει να προσμετρώνται.
Η ως άνω απόφαση δημιούργησε μία εκλογική καραμπόλα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αφού διαφοροποιήθηκε το εκλογικό μέτρο στην εν λόγω περιφέρεια και την θέση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , Στάθη Κουτμερίδη κέρδισε νόμιμα ο κ. Αχιλλέας Καραμανλής . Για την ιστορία το θέμα των λευηκών ψηφοδελτίων ανακαινήθηκε ύστερα από ένσταση της βουλευτού Πέλλας Παρθένας Φουντουκίδου, χωρίς καμία ανάμειξη του Αχιλλέα Καραμανλή.
Παρά το γεγονός αυτό ο Προκόπης Παυλόπουλος, ως υπουργός Εσωτερικών έσπευσε να δηλώσει "οτι η ΝΔ πρόκειται να ψηφίσει νόμο με τον οποίο τα λευκά θα θεωρούνται άκυρα ψηφοδέλτια"
Σοβαρά ενοχλημένος για την "απρέπεια" ο Αχιλλέας Καραμανλής τηρώντας έντιμη στάση παραιτήθηκε του βουλευτικού αξιώματος και την θέση του κατέλαβε ο Τάσος Καρυπίδης, ως πέμπτος βουλευτής του Νομού.
Πάντως τον Αχιλλέα καλύπτει το καταστατικό του κόμματος αφού ως πρώην βουλευτής και υπουργός δικαιούται να είναι υποψήφιος εφόσον το επιθυμεί.
Άλλωστε και ο ανηψιός του ενώ είχε δεσμευθεί ότι θα θέσει όριο ηλικίας για τους πολιτευτές και βουλευτές του κόμματος με σχετική τροποποίηση του καταστατικού, όμως στο τελευταίο συνέδριο της Ν.Δ. δεν τόλμησε να ανακινήσει το θέμα.
Με την επανεμφάνιση του Αχιλλέα Καραμανλή "ξαναμοιράζεται η τράπουλα" στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Ν. Σερρών ... και οι έσχατοι έσσονται πρώτοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ