Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Η ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΣΣΟΒΟ ...


ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΘΡΑΚΗ.
ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Ξεχειλίζει από αγανάκτηση και οργή ο Ελληνισμός της Θράκης από την κατάπτυση και ύποπτη απόφαση του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του Γεωργίου Παπανδρέου, να αλλάξει τους συσχετισμούς χριστιανών - μουσουλμάνων στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις προσεχείς εκλογές . Συγκεκριμένα η αναλογία τρείς χριστιανοί - δύο μουσουλμάνοι (η οποία και πάλι απαράδεκτη ήταν) πρόκειται να αντιστραφεί.
Μετά την κατάπτυστη επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να υποδείξει ως υποψήφια Νομάρχη την Γκιούλ Καραχασάν στις νομαρχιακές ελογές του 2006 , ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ολισθαίνει. Ως γνωστόν η Καραχασάν δήλωσε "οτι αγνοεί την γενοκτονία των Ποντίων" από την θηριωδία του Τουρκικού κράτους.
Μετά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας (ΦΕΚ Α' 867 /10.07.2007) την οποία υπογράφει ο φερόμενος ότι προέρχεται εκ των κύκλων της Εκκλησίας της Ελλάδος, υφυπουργός κ. Καλός, θα διδάσκεται η Τουρκική γλώσσα !!! υποχρεωτικά σε ένα "πιλοτικό πρόγγραμμα" στην Α΄ , Β' & Γ' τάξη του Γυμνασίου.
Μετά τα σήριαλ του κ. Κουτσομήτη για τον "αγνό" έρωτα μιας ελληνίδας φοιτήτριας με τον Τούρκο συμφοιτητή της που ενοχοποιεί την αρνητική στάση της Ελληνικής Κοινωνίας "στο παρά φύσιν" εγχείρημα έρχονται τα χειρότερα.
Είναι προφανές ότι η "βιομηχανία της ελληνοτουρκικής πρσέγγισης" βρίσκεται σε οργασμό με άξονες το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία. Τα δύο κόμματα δρώντας συντονισμένα εθίζουν την κοινή γνώμη στην λογική ότι οι μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα ακόμη και να καπελώνουν την ελληνική κοινότητα στην Θράκη, όταν η προκλητική Τουρκική πολιτική , αμφισβητεί την Οικουμενικότητα του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης, σέρνουν στα ποινικά δικαστήρια τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο γιατί αυτοαποκαλείται "Οικουμενικός" και καταπατώντας εκ συστήματος την Συνθήκη της Λωζάνης έχει συρρικνώσει τον ελληνικό πληθυσμό σε Ιμβρο - Τένεδο - Κωνσταντινούπολη.
Είναι απορίας άξιον ποιών συμφέροντα εξυπηρετεί η πολιτική των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στη Θράκη όταν παρέχουν αφειδώς την στήριξη τους και προωθούν τα συμφέροντα της μουσουλμανικής μειονότητας ( ο όρος είναι αδόκιμος γιατί υπάρχουν περιοχές στη Ελληνική Θράκη που είναι πλειοφηφία οι μουσουλμάνοι) , η οποία προκλητικά αυτοπροσδιορίζεται ως Τουρκική μειονότητα !!!
Με τους χειρισμούς του Καραμανλή και του Παπανδρέου η Δυτική Θράκη οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην μετατροπή της σε νέο Κόσσοβο , αφού η Τουρκία πάντοτε καραδοκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ