Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟY



Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μιλάει στο συγκεντρωμένο πλήθος που ξεπερνά τις 100.000 τον Ιούνιο του 2000 στη Θεσσαλονίκη, στην γη της Μακεδονίας .
Η ελληνική κυβέρνηση των εκσυγχρονιστών του Κώστα Σημίτη με Υπουργό Εξωτερικών τον Γιωργάκη Τσαντ - Μινεϊκο -Παπανδρέου εφαρμόζει την μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες και η Εκκλησία αντιδρά.


Ο λαϊκιστής Κώστας Καραμανλής, αρχηγός τότε της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επικροτεί την αντίδραση της Εκκλησίας , υπογράφει μάλιστα κατά της μη αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες , όπως και άλλοι 3.000.000 Έλληνες. Ως πρωθυπουργός της χώρας όμως τα ξέχασε όλα και υπηρέτησε πειθήνια την παγκοσμιοποίηση

Η παγκοσμιοποίηση εφαρμόζει αργά αλλά σταθερά το σχέδιο αλλοίωσης της ελληνικής κοινωνίας , μετά μια δεκαετία επιχειρεί το δεύτερο βήμα , την νομιμοποίηση δια της πλαγίας οδού όλων των λαθρομεταναστών που εισέρχονταν βάσει οργανωμένου σχεδίου μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια με την αλα -καρτ χορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας και την χορήγηση δικαιώματος ψήφου στις Δημοτικές Εκλογές!

Προσέξτε την μεθόδευση, πρώτα χορηγούν δικαίωμα ψήφου στις Δημοτικές Εκλογές διότι θα υπάρξουν "χαλαρές αντιδράσεις" , την επόμενη δεκαετία αφού θα μας πνίξουν οι αλλόθρησκοι, αλλοεθνείς και αλλογενείς ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σήμερα, θα έλθει και η χαριστική βολή !

Οι "Ελληναράδες" του Γιωργάκη θα αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου και στις Εθνικές Εκλογές

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ