Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "ΗΓΕΤΗ" ... ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Αυτός ο νόμος δεν θα περάσει!



Αναρτήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργού για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα».

http://www.opengov.gr/ypes/?
Δημόσια διαβούλευση το λένε... Θα σας πούμε με λίγα λόγια, το κατά τη γνώμη μας ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ αυτό νομοσχέδιο, τι προβλέπει για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.
Όσο για το τι επιπτώσεις θα έχει; Θα δείτε σε λίγο καιρό, όταν μαθευτεί το θέμα και αρχίσουν όλοι να μπουκάρουν μαζικά για Ελλάδα: πράσινη κάρτα, πέντε χρονάκια, ιθαγένεια, και μετά, όλα τα καλά, εις βάρος του υποτελή Έλληνα (και βαρέως πλέον) φορολογούμενου: υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση και πολλά άλλα, παροχές από τις ήδη βεβαρημένες υποδομές μας, τον κόπο δηλαδή των προγόνων μας (που θα νέμονται άλλοι!). Πολύ χαμηλά ο πήχης από το ΠΑΣΟΚ, πολύ χαμηλά...

Πάει η γραμμή αίματος, δίκαιο εδάφους πλέον

Όπου θα κοιτάζουμε γύρω μας σε λίγα χρόνια, ξένους θα βλέπουμε. Συνταγή κοινωνικής διάλυσης και εθνικής αλλοίωσης... Ενώ ο νόμος Ν. 3284/2004 προέβλεπε ότι «Ι. Με τη γέννηση από Έλληνα ή Ελληνίδα το τέκνο Έλληνα ή Ελληνίδας αποκτά από τη γέννησή του την Ελληνική Ιθαγένεια, τώρα, δείτε και αυτό: «Με τη γέννηση στην Ελλάδα και δήλωση, τέκνο αλλοδαπών που γεννιέται στην Ελλάδα και ένας από τους γονείς του κατοικεί μόνιμα και νόμιμα στη χώρα επί πέντε συνεχή έτη, αποκτά από τη γέννησή του την ελληνική ιθαγένεια εφόσον οι γονείς του υποβάλουν κοινή σχετική δήλωση και αίτηση εγγραφής του τέκνου στο δημοτολόγιο του δήμου της μόνιμης κατοικίας του. Αν το τέκνο γεννήθηκε πριν τη συμπλήρωση της πενταετίας νόμιμης διαμονής του γονέα στη χώρα, η παραπάνω κοινή δήλωση και αίτηση εγγραφής υποβάλλεται με την παρέλευση της πενταετίας συνεχούς νόμιμης και μόνιμης διαμονής του γονέα στη χώρα».

Μόνιμα και νόμιμα... θα μας κατακλύσουν τα σκουπίδια

Το νόμιμα, ας πούμε κατανοητό (για την οικονομία της συζήτησης, καθώς όλοι αυτοί θα έπρεπε να είχαν διωχθεί για παράνομη είσοδο στη χώρα). Το μόνιμα; Και η διάρκεια; Όλοι αυτοί, μπήκαν παράνομα στη χώρα. Πως θα εξακριβωθεί πόσο καιρό κάποιος ζει στην Ελλάδα; Και πως θα διαπιστωθεί και το «συνεχούς»; Και πως θα εξακριβωθούν τα στοιχεία ταυτότητας, όταν πολύ μεγάλος αριθμός όλων αυτών, δεν φέρει ταυτότητα ή νόμιμο ταξιδιωτικό έγγραφο; Η υπόθεση με τον Σύρο ο οποίος παρίστανε τον Ιρακινό για να λάβει πολιτικό άσυλο και παράλληλα υποδαύλισε ταραχές και εγκληματούσε, είναι χαρακτηριστική. Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που έχουν δηλώσει ψευδή στοιχεία, για να εμφανιστούν ως διωκόμενοι στον τόπο καταγωγής τους. Πάγια τακτική διεθνώς. Εξάλλου, για τους περισσότερους από αυτούς όλους, δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα!


Υποβάθμιση της κοινωνίας μας...

Διαβάστε και το υπόλοιπο: «Τέκνο αλλοδαπών που έχει παρακολουθήσει τις τρεις πρώτες τάξεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατοικεί μόνιμα στη χώρα αποκτά την ελληνική ιθαγένεια με την ενηλικίωσή του εφόσον υποβάλλει σχετική δήλωση και αίτηση εγγραφής στο δημοτολόγιο του δήμου της μόνιμης κατοικίας του το αργότερο εντός τριετίας από την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του. Την ελληνική ιθαγένεια αποκτά με κοινή δήλωση των γονέων του και αίτηση εγγραφής στο δημοτολόγιο του Δήμου μόνιμης κατοικίας του και το τέκνο αλλοδαπών που έχει ολοκληρώσει την παρακολούθηση έξι τουλάχιστον τάξεων ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα».

Μια απορία: δηλαδή για αυτούς, δεν θα ισχύσει η υποχρεωτική εννεαετής εκπαίδευση; Να υποθέσουμε από τώρα ότι ελάχιστοι από αυτούς θα προωθηθούν στο γυμνάσιο; Να υποθέσουμε ότι μόνο και μόνο με το παραπάνω, θέτουμε τις βάσεις για τα νέα γκέτο (ή inner cities - εσωτερικές πόλεις) που θα δημιουργηθούν στην Αθήνα και αλλού; Να υποθέσουμε από τώρα τι θα κάνουν από τώρα οι «προοδευτικοί» εκπαιδευτικοί, εστιάζοντας σε αυτούς με τα «κενά» και αφήνοντας τα Ελληνόπουλα στη μοίρα τους; Να υποθέσουμε από τώρα πόσο θα υποβαθμιστούν τα δημόσια σχολεία;
Τώρα, προσέξτε και αυτό: «την Ελληνική Ιθαγένεια αποκτά από τη γέννησή του, χωρίς να απαιτείται δήλωση και αίτηση των γονέων ή του ιδίου, όποιος γεννιέται σε ελληνικό έδαφος, εφόσον: α. ούτε αποκτά αλλοδαπή ιθαγένεια με τη γέννησή του ούτε μπορεί να αποκτήσει τέτοια με σχετική δήλωση των γονέων του στις οικείες αλλοδαπές αρχές όταν το δίκαιο της ιθαγένειας των γονέων του απαιτεί την υποβολή παρόμοιας δήλωσης ή β. είναι άγνωστης ιθαγένειας ή γ. ένας από τους γονείς του έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και κατοικεί μόνιμα στη χώρα από τη γέννησή του».
Όμορφος κόσμος, προοδευτικά φτιαγμένος. Δηλαδή, όποιος αλλοδαπός απαρνηθεί την υπερήφανη ... αφρικανική του ταυτότητα π.χ. αποκτά αυτομάτως την ελληνική.

Γίνεται έτσι μέτοχος και της ελληνικής ιστορίας, του πολιτισμού και θα έχει λόγο για το μέλλον το δικό μας. Και όλα αυτά γρήγορα και απλά.


Προχειρότητα και καιροσκοπισμός
Τα υπόλοιπα άρθρα, ουσιαστικά κοιτούν το γραφειοκρατικό κομμάτι της υπόθεσης. Όμως, όλα δείχνουν βιασύνη και προχειρότητα. Χωρίς καμιά μελέτη για το τι συνέπειες θα έχουν όλα αυτά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα στη φυσιογνωμία της κοινωνίας μας. Αλήθεια, σκέφτηκαν ότι σε βάθος χρόνου, οι Έλληνες μπορεί να καταστούν μειοψηφία; Όπως το έκαναν, αν όχι αύριο αλλά σε λίγα χρόνια, εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος, κυρίως άτομα από τον Τρίτο Κόσμο, θα έχουν το δικαίωμα να «πολιτογραφηθούν». Και θα έρχονται και άλλοι ασταμάτητα. Στην Ιπποκράτους, θέλουν όλους αυτούς που θα «πολιτογραφηθούν», να ψηφίσουν στις εκλογές των ΟΤΑ το 2010, για να γίνουν ο αυριανός πολιτικός στρατός. Αυτός είναι ο ορίζοντάς τους. Λίγη παραμονή στην εξουσία ακόμη και η χώρα ας καταστραφεί δια παντός!
Πολιτικοί εγκληματίες και οπορτουνιστές χειρίστου είδους! Κι όλα αυτά, όταν όλες οι χώρες της Δύσης αλλάζουν τη νομοθεσία τους προς το αυστηρότερο...
Για να κλείσουμε: θυμόσαστε το ανεκδιήγητο προεκλογικό περιστατικό με την τότε υποψήφια του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτή Άννα Νταλάρα και το μήνυμα (SMS) στα αλβανικά; Οι άνθρωποι κρατάνε από τώρα «μητρώα», ώστε να τους «πιάσουν» με τη μία! Εξάλλου, οι «υπηρεσίες» του Δημοσίου, ελέγχονται απόλυτα από αυτούς! Οργανωμένα πράγματα... Όπως τα φτιάξανε, μεθοδεύοντας φυσικά, οι ομογενείς μας στο εξωτερικό δεν θα ψηφίζουν. Θα ψηφίζουν όμως οι αλλοδαποί...

Εύγε κύριοι του ΠΑΣΟΚ και εύγε κύριε Κώστα Καραμανλή και λοιποί κύριοι της ΝΔ που τους φέρατε στην εξουσία.



http://elkosmos.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://egkathetoi.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ.
Ακροδεξιέ.

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ