Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

NTOΡΑ ΤΩΡΑ , ΤΕΛΟΣ

ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η κ. ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ





Πήρε κεφάλι στην κούρσα για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς βρίσκεται μπροστά με 5,2 ποσοστιαίες μονάδες.

Το σαφές προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά στην κούρσα διαδοχής αποτυπώθηκε στην πρώτη δημοσκόπηση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, μετά τη δημόσια δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Η τηλεφωνική δημοσκόπηση της Metron Analysis για το site NewsIt.gr του Νίκου Ευαγγελάτου κατέδειξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι μπροστά στον πρώτο γύρο των εκλογών, στις 29 Νοεμβρίου, ενώ εάν τελικά υπάρξει και δεύτερος γύρος, τότε και πάλι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται στην πρώτη θέση - η διαφορά είναι της τάξης του 3,9%.

Προβάδισμα Σαμαρά με 5,2%

Ευρήματα
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης διαπιστώνονται τα εξής: στο ερώτημα «ποιον από τους 3 υποψηφίους θεωρείτε καταλληλότερο να αναλάβει την προεδρία της ΝΔ», οι ψηφοφόροι της ΝΔ απάντησαν Αντώνης Σαμαράς 40,2%, Ντόρα Μητσοτάκη 37,2%, Παναγιώτης Ψωμιάδης 11,6%.

Το προβάδισμα του κ. Σαμαρά αποτυπώνεται στο ερώτημα «ποιον θα ψηφίσετε για αρχηγό της ΝΔ στον πρώτο γύρο», μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ, καθώς συγκεντρώνει 43,9%, η Ντόρα Μητσοτάκη 38,7% και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης 11,1%.

Αν χρειαστεί δεύτερος γύρος και πάλι ο Αντώνης Σαμαράς είναι μπροστά με 48,5% και ακολουθεί η Ντόρα Μητσοτάκη με 44,6%, ενώ το 6,9% δεν απαντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ