Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Γιατί ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας στηρίζει Ντόρα;


ntavoutogloudora23

Στις 30/10/2009 γράφαμε ότι ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας που είναι και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων της χώρας του με την ΕΕ προαναγγέλλοντας την επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα δήλωσε σε εφημερίδα ότι θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αλλά και με την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, όπως εξήγησε «αναμένεται να γίνει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης» (Η Τουρκία προτιμά τη Ντόρα)

Εν συνεχεία, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, μετά τη συνάντησή του με την κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι πρόκειται για «την ανερχόμενη ηγέτιδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» (Ντόρα ψηφίζουν οι Τούρκοι).

Προφανώς η θερμότητα των αισθημάτων του κ. Μπαγίς προς την κ. Μπακογιάννη δεν εξηγείται μόνο με προσδοκίες που ενδεχομένως καλλιεργούν οι Γείτονες λόγω των γνωστών απόψεών της επι των Εθνικών Θεμάτων.

Επειδή ο καθηγητής του Παντείου πανεπιστημίου Νεοκλής Σαρρής έδωσε και μια άλλη διάσταση: Όπως δήλωσε την Τρίτη 17-11-09 στο κανάλι High ο Εγκεμέν διόρισε τον σύζυγο της κ. Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, στο Διοικητικό Συμβούλιο μεγάλης Τουρκικής τράπεζας στην Τουρκία!

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την καταγγελία του κ. Σαρρή που έτυχε ευρείας δημοσιότητας στο Διαδίκτυο, να υποθέσουμε ότι όσα είπε αληθεύουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ