Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

EYTYXΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


Άστραψε και βρόντιξε ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου Χρυσόστομος για ότι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες και αναφορικά με την "προσπάθεια" εξεύρεσης "λύσης". Ο Αρχιεπίσκοπος δεν μάσησε τα λόγια του και εξέφρασε κάθε ΟΈλληνα Κύπριο που βλέπει την Τουρκία να πατάει κάθε μέρα και περισσότερο πόδι, αλλά και τις ηγεσίες Ελλάδος και Κύπρου να μην πράττουν τα δέοντα. Με συνέντευξη του στην "Σημερινή" είναι απόλυτα ξεκάθαρος και καταγγελτικός συνεχίζοντας την παραδόση στο Νησί μας να αποτελεί η Εκκλησία μας την Εθναρχία και τον οδηγό του Κυπριακού Ελληνισμού...


Είναι ερασιτέχνες οι δικοί μας!

"Ο εμπαιγμός είναι το χειρότερο. Να καταγγείλουμε την Τουρκία, θα μου πείς τι θα βγεί; Οφείλουμε να έχουμε όραμα, πρόγραμμα και να μην είμεθα ερασιτέχνες. Η Τουρκία αυτές τις μέρες, δια του Υπουργού της των Εξωτερικών, εργάστηκε συστηματικά και πολύ φοβούμαι ότι στο τέλος του χρόνου θα το περάσει αβρόχοις ποσί. Την αξιολόγηση θα την περάσει μια χαρά, και μεις θα μείνουμε και θ' αναζητούμε που είναι το λαθος" είπε ο Αρχιεπίσκοπος για να συμπληρώσει μετά από διευκρινιστική ερώτηση για το ποιούς εννοεί ερασιτέχνες. "Την πολιτική ηγεσία στην Κύπρο και την Ελληνική Κυβέρνηση. Και είχα την ευκαιρία να πω στον Έλληνα Πρωθυπουργό, ότι πρέπει πλέον να μην εργαζόμαστε ερασιτεχνικά αλλά Δόξα τω Θεω, έχουμε αρκτούς εμπειρογνωμονες και χρειάζεται μελέτη από όλους για κάθε βήμα που πρέπει κάνουν οι πολιτικοί μας. Πρέπει να είναι καλά μελετημένοι, γιατί απέναντι μας έχουμε μια Τουρκία που αναλύει τα πάντα και τα βήματα που κάνει είναι πολύ καλά μελετημένα".

Πρέπει να είμαστε αυστηροί...

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου αφούεξέφρασετις αμφιβολίες για το αν υπάρχει εναλλακικτό σχέδιο αν αποτελματωθούν οι συνομιλίες κάτεληξε αναφορικά με το Εθνικό μας πρόβλημα. "Πρέπεινα είμαστε αυστηροί. Θα είναι η τελευταία φορά που θα έχουμε δικαίωμα ΒΕΤΟ. Είναι η μόνη περίπτωση που μπορούμε να εμποδίσουμε να ανοίξουν κεφάλαια ή να κλείσουν κεφάλαια που έχουν ανοίξει... Μόνο αν πατήσουμε πόδι θα αντιληφθούν οι πάντες ότι δεν αστειευόμαστε, δεν θα τους χαρίσουμε την Πατρίδα μας."

Για την αντιγραφή από την "Σημερινή" http://www.stoxos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ