Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΕΝ ΣΕΡΡΑΙΣ: TO ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΥΛΛΙΩΝ ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΥΝEΒH;;

ΕΝ ΣΕΡΡΑΙΣ: TO ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΥΛΛΙΩΝ ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΥΝEΒH;

Ο Γερμανικός Στρατός μετα την "παράδοση" των Οχυρών του Ρούπελ , με εντολή του Χίτλερ τον Απρίλιο του 1941 δεν αφόπλισε τους ηρωϊκους Έλληνες μαχητές αλλά τους απέδωσε τιμές , αναγνωρίζοντας την ανδρεία τους και τον τιτάνιο αγώνα τους.




Είναι φυσιλογικό λοιπόν τον Σεπτέμβριο του 1941 , μόλις έξι μήνες μετά να φέρεται άνευ λόγου και αιτίας με τόση "βαρβαρότητα" στους κατοίκους των Κερδυλλίων;

Τί ακριβώς συνέβη ; Γιατί όλοι οι συμμετρέχοντες πολιτικάντηδες επι χρόνια στην ανωτέρω εκδήλωση τιμώντας τους νεκρούς αποκρυπτπουν την ιστορική αλήθεια επιμελώς;


Στο βίντεο ( της Serres Thleorsh) όπου ακούγεται ο λόγος του Δημάρχου Αμφίπολης δεν υπάρχει σκοπίμως ουδεμία ιστορική αναφορά ! Είναι ένας λόγος μελό με περιγραφες τηγς εκτέλεσης και μόνο στοχεύοντας στον εντυπωσιασμό των συμμετεχόντων και την αναδειξη ως φρικιαστικής της πράξης ενώ φρικιαστικότερα και απάνθρωπα είναι τα αίτια που οδήγησαν τον Γερμανικό Στρατό Κατοχής στην πράξη αυτή.

Ακόμη φρικιαστικότερη είναι η μεθόδευση των άρρωστων εγκεφάλων , κατ' ευφημισμόν Ελλήνων πατριωτών που οδήγησαν εν γνώσει τους τον Γερνανικό Στρατό κατοχής στην εκτέλεση των κατοίκων των Ανω & Κάτω Κερδυλλίων και στην ολοσχερή καταστροφή των δύο χωριών.


Οι δύο εμφανιζόμενοι αυτόπτες μάρυρες αναφέρουν μερικά ιστορικά στοιχεία που επιμελλώς αποκρύπτονται από την Ελληνική Πολιτεία και τους διοργανωτες της εκδήλωσης !

* Για ποιον λόγο οι Γερμανοί διενεργούσαν ανακρίσεις επί δεκαπενθήμερον ;

* Ποιο τραγικό γεγονός είχε προηγηθεί ;

* Ποιος ήταν αυτός ο περιβόητος Γκένιος ;



Και πέρυσι είχα θέσει το ίδιο ερώτημα "ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ" ;

Απάντηση όμως δεν έλαβα καμμία από τους πνευματικούς και πολιτικούς παράγοντες
του τόπου μας. Ας περιμέμουμε και φέτος ...



3 σχόλια:

sedarioan είπε...

αντιγραφη σχολιων από την παλαιοτερη αναρτηση:

tuskas-i είπε...

Αντίποινα σε σαμποτάζ που έγινε από τους Έλληνες αντάρτες!
31 Οκτώβριος 2009 10:18 μμ

sedarioan είπε...

ΦΙΛΤΑΤΕ ΓΙΑΝΝΗ,

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΥΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΗΤΩΝ ( ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ) ή των ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΟΠΩΣ ΣΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ.

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ
1 Νοέμβριος 2009 10:38 μμ

Ιωάννης Τούσκας είπε...

Ο "καπετάν- Λασάνης" ή Αθανάσιος Γκένιος επαναπατρίστηκε το 1982, το 1984 τα δυο παιδιά του "βολεύτηκαν" σε θέσεις στο "Δημόσιο". Το βρόμικο 1989 εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο με τον δικό του τρόπο. Στο διάστημα αυτό εξέδωσε ένα βιβλίο το οποίο και δεν παρουσιάστηκε ποτέ, τυπώθηκε στις εγκαταστάσεις του Περισσού, σε σχετική έρευνα που έκανα τα αντίτυπα του πνίγηκαν στις πλημμύρες της Αθήνας λίγα χρόνια μετά τον θάνατό του. Ήταν το στερνοπαίδι της γιαγιάς κι όχι θείας Ελπινίκης! Σπούδασε στο Τσοτίλι και την κρίσημη περίοδο του πολέμου του 1940, ήταν ανθυπολοχαγός στο Αλβανικό μέτωπο. Πιο πριν είχε υπηρετήσει σαν δάσκαλος στα Άνω Κερδίλια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΛΑΣΑΝΗ Η ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΚΕΝΙΟΥ ,ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ....ΚΑΤΑ ΜΙΑΝ ΕΚΔΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΄΄ΑΣΦΑΛΗ'ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ!!!!ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΜΗΣΤΗΡΕΥΘΕΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ 'ΑΠΩΛΕΙΑΣ 'ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ