Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

TZENTLEMEN ... ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ;


Δεν κάνει ένσταση!

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009, 13:50
Γράφει: sportdog team







ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ… ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΜΕΤΑ ΤΟΝ… ΜΕΤΑΞΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ (ΔΥΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ) ΛΟΓΟΥΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.-


Αποκλείστηκε στο… γήπεδο τελικά ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» και ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισαν να μην καταθέσουν ένσταση σε βάρος του Πανσερραϊκού, ο οποίος για τρία λεπτά χρησιμοποίησε αντικανονικά έξι ξένους ποδοσφαιριστές στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου. Έτσι, οι Πειραιώτες δεν θα πάρουν την πρόκριση στα χαρτιά και θα μείνουν εκτός του θεσμού μετά το χθεσινό αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο χορτάρι και έφερε την ομάδα των Σερρών μεγάλη θριαμβεύτρια με 3-1.

Οι πληροφορίες λένε ότι στο λιμάνι υπερίσχυσε τελικά στο δίλλημα που υπήρχε η δεύτερη άποψη (με τις επιφυλάξεις) σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να προκαλέσει κερδίζοντας στα χαρτιά την πρόκριση.

Από το λιμάνι, άλλωστε, υποστηρίζουν ότι ήταν ένα στιγμιαίο λάθος των ανθρώπων της Πανσερραϊκού που διήρκησε μόλις 3 λεπτά και επρόκειτο στα σίγουρα για διαφορετική περίπτωση με αυτή του Βάλνερ της Καλαμαριάς.

Ακόμη, στην ομάδα του Πειραιά δεν ήθελαν να… βάλουν το χέρι τους προκειμένου να επηρρεάσουν και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής καταδικάζοντας την ομάδα των Σερρών να χάσει δυο βαθμούς.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτιμώντας ότι η παράβαση στην οποία υπέπεσε η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός κατά τον χθεσινό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελεί ένα στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος, αποφάσισε να μην υποβάλλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα»,

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε και το εξής. Ενδέχεται οι «ερυθρόλευκοι» να αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια στο θέμα διότι δεν ήταν σίγουρο ότι θα κέρδιζαν την υπόθεση αν πήγαινε στα δικαστήρια!..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ