Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΗΛΙΘΙΑ Ή ΑΠΛΑ ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ;

ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Σ' ενα βαθύτατο εθνικό ολίσθημα υπέπεσε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η επίδοξη αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας με το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε ως Υπουργός των Εξωτερικών (ας είναι καλά ο Ανδρέας Βγενόπουλος που την ξεμπρόστιασε ...) με την Τουρκία για πτήσεις από την Ελλάδα στην Τουρκία και τανάπαλιν. Η πρεμούρα του συστήματος της πρώην Υπουργού Εξωτερικών να κερδίσει η Αegean ( του Θεόδωρου Βασιλάκη εκλεκτού φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη) το δρομολόγιο προς την Κωνσταντινούπολη από την OLYMPIC AIR δημιούργησε νέα δεδομένα στο μέγιστο εθνικό θέμα της Κύπρου. Χάρη σε αυτό το μνημόνιο συνεργασίας και στο κρυφό παράρτημα του η πρώην Υπουργός των Εξωτερικών ουσιαστικά έβαλε την υπογραφή της στην de jure αναγνώριση των κατεχομένων της Κύπρου , λες και πρόκειται για ανεξάρτητο κράτος ή προσαρτημένο στην Τουρκία και λες δεν πρόκειται για Κυπριακό έδαφος. Στο επίμαχο προσάρτημα επιτρέπεται στην τουρκική αεροπορική εταιρεία PEGASUS να μπορεί να διενεργεί πτήσεις μεταξύ Αθήνας-Σμύρνης-Λευκωσίας όταν η Τουρκία αρνείται να "ανοίξει" τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά της σε μια ευρωπαϊκη χώρα την Κύπρο !!!


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ !

4 σχόλια:

varvara είπε...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτές οι κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν έχουν να κάνουν με τις βλέψεις του Βγενόπουλου παρά με οτιδήποτε έκανε η Ντόρα. Περίεργο δεν είναι ότι έκανε τις επιθέσεις του πάνω στις εκλογές?

Ανώνυμος είπε...

Afou to aerodromio tis Lefkosias einai kleisto kai anikei stin eirineutiki dynami tou OHE....Mipos kapoioi tha eprepe na eleg3oun prota tis plirofories tous? Mipos h Dora vrisketai sto stoxastro akrivos epeidi den dexetai na yperitisei ta symferonta ton epixeirimation?

Ανώνυμος είπε...

Ας κοιταξει ο Βγενόπουλος να φτιαξει λιγο το μπουρδελο που αγορασε, να την κανει μια ανταγωνιστικη εταιρεία και μετα ας αρχίσει τις πολιτικες επιθεσεις!!!!

sedarioan είπε...

O ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ .... ΠΟΥ ΤΟ ΡΗΜΑΞΑΝ

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ