Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΞΕΦΤΥΣΕ « Ο ΗΓΕΤΗΣ » - ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ


ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ... ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ

Ανεξήγητα συναινετικός απέναντι στη νέα κυβέρνηση και στον Γιωργάκη Παπανδρέου εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα ο Κώστας Καραμανλής στη Βουλή, απαντώντας στις προγραμματικές δηλώσεις του νυν πρωθυπουργού.

Στην πρώτη του ομιλία μετά τη βαριά ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι η ΝΔ θα στηρίξει ακόμη και αντιδημοφιλείς αποφάσεις στην οικονομία, αρκεί να είναι στη σωστή κατεύθυνση.

"Η ΝΔ -τόνισε- θα ασκήσει υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Θα στηρίξει ακόμη και αντιδημοφιλείς αποφάσεις της κυβέρνησης, αρκεί να είναι στη σωστή κατεύθυνση. Η υπευθυνότητα μιας αντιπολίτευσης αποδεικνύεται όχι όταν μια κυβέρνηση παίρνει ευχάριστα μέτρα, αλλά όταν παίρνει δύσκολα, δυσάρεστα μέτρα αλλά και αναγκαίες αποφάσεις".

Αίσθηση προκάλεσε και η ανοιχτή υποστήριξη που υπόσχεθηκε να προσφέρει ο πρώην πρωθυπουργός στην κυβέρνηση και στον Γιώργο Παπανδρέου στα εθνικά θέματα. Ο Κώστας Καραμανλής έκανε λόγο για κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό και το Σκοπιανό.

"Υπερασπιζόμενος ο πρόεδρος της κυβέρνησης τις εθνικές μας θέσεις, υπερασπιζόμενη η κυβέρνηση τα δίκαια και τα δικαιώματα της πατρίδας μας, θα έχει την υποστήριξη όλων" ανέφερε και τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά θα είναι "στην πρώτη γραμμή, απέναντι σε κάθε δυσκολία που μπορεί να συναντήσει, σε όποιες πιέσεις αποτολμηθούν σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ