Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ" ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ



ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ




Τον Απρίλιο πετούν οι Μακεδονικές Αερογραμμές




Στις αρχές Απριλίου αναμένεται να αρχίσουν οι πτήσεις από τος Μακεδονικές Αερογραμμές, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Olympic Air.
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Στις αρχές Απριλίου αναμένεται να αρχίσουν οι πτήσεις από τος Μακεδονικές Αερογραμμές, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Olympic Air.

Την «επαναδημιουργία» της θυγατρικής εξήγγειλε πρόσφατα ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος, με στόχο την κάλυψη των αναγκών για προορισμούς στους οποίους η Olympic Air δεν πετά απευθείας.

Σύμφωνα με τον γενικό εμπορικό διευθυντή της εταιρίας Σταύρο Δαλιάκα, οι αρχικές σκέψεις στο πλαίσιο του σχεδιασμού του πτητικού προγράμματος των Μακεδονικών Αερογραμμών περιλαμβάνουν τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Μόσχα, Λονδίνο, Παρίσι, Αμστερνταμ, αλλά και πόλη της Γερμανίας.

Μάλιστα στη περίπτωση του Αμστερνταμ διερευνάται η περίπτωση συνεργασίας με την KLM, ώστε να δοθεί διέξοδος και για συνδέσεις με υπερατλαντικούς προορισμούς.

Προκειμένου το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί να εξυπηρετεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, η διοίκηση της Olympic Air συναντάται από το πρωί με εκπροσώπους του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου της Β. Ελλάδας (επιμελητήρια, τουριστικούς πράκτορες, ενώσεις ξενοδόχων κ.λπ.)

Η συχνότητα των πτήσεων, όπως διευκρίνισε ο κ.Δαλιάκας, θα εξαρτηθεί από την κίνηση που θα έχει ο κάθε προορισμός, ενώ σε πρώτη φάση εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον τρία αεροπλάνα για να φέρουν σε πέρας το πτητικό έργο.

Ο κ. Δαλιάκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι στιγμής αποδοχή της νέας εταιρίας από το κοινό ενώ έκανε γνωστό ότι στις 25 Οκτωβρίου θα οριστικοποιηθεί το χειμερινό πρόγραμμα της Olympic Air, με περισσότερα δρομολόγια ανά προορισμό (οκτώ στη Θεσσαλονίκη).

Οι πληρότητες των πτήσεων της εταιρίας υπολογίζονται αυτό το διάστημα στο 60%. Στόχος είναι η αύξηση τους.

Στην παρούσα φάση δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο ένταξης νέων προορισμών στο πρόγραμμα πτήσεων της Olympic Air.


ΠΗΓΗ : Εφημερίδα "TO EΘNOΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ