Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ

ΟΣΦΠ:Πρόκριση...στα χαρτιά

27/10/2009, 22:35 | Διαβάστηκε 35480 φορές - από το NOVA sport-fm


Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΔΙΕΣΥΡΡΕ ΤΟΝ "ΘΡΗΝΟ" ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να πάρει την πρόκριση στα χαρτιά για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas On-Line.Η συμμετοχή έξι παικτών, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας, δεν επιτρέπεται στη Β'Εθνική και σύμφωνα με νομικές πηγές, ο συγκεκριμένος κανονισμός μεταφέρεται και στο Κύπελλο. Άγνωστο παραμένει αν o Ολυμπιακός θα καταθέσει ένσταση εντός 48 ωρών για να πάρει την πρόκριση, παρά το 3-1.

Ο Πανσερραϊκός κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά μια μεγάλη πρόκριση. Αιτία, η χρησιμοποίηση για δυο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, έξι ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Σύμφωνα με τον κανονισμό της Β'΄και Γ' Εθνικής, οι ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα στην 11αδα μέχρι πέντε ποδοσφαιριστές, κοινοτικούς και μη. Ωστόσο στο 75ο λεπτό ο Καλί πήρε τη θέση του Παπάζογλου και μαζί με τους Κάστρο, Σκάγκλια, Ριμόλντι, Λεοζίνιο και Τάντιτς αποτέλεσαν τους 6 από τους 11 ποδοσφαιριστές του Γκιγιέρμο Όγιος. Ο τελευταίος αντικαταστάθηκε, δυο λεπτά αργότερα όμως η ζημιά για τους γηπεδούχους είχε γίνει.

Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Ότι ισχύει για τις ομάδες Β' και Γ' Εθνικής, ισχύει και στο θεσμό του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα μέσα στις επόμενες 48 ωρές να καταθέσει ένσταση και να πάρει την πρόκριση εκτός αγωνιστικού χώρου. Μέχρι στιγμής πάντως η διοίκηση των ερυθρολεύκων δεν έχει αποφασίσει, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο.

Επιμέλεια:Τόλης Χριστοφοράκης

1 σχόλιο:

Noua είπε...

Μπράβο στον Πανσεραϊκό!

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ