Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ Η ΑΘΡΟΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Το μίσος κατά των Ελλήνων φουντώνει στην Αλβανία. Κινδυνεύουν τα αδέρφια μας οι Βορειοηπειρώτες. Εδώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται να τους δώσει ιθαγένεια!!

Ένα έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου που διαπράχθηκε προσφάτως στη Χειμάρρα της Αλβανίας και το κύμα συμπαράστασης στον δολοφόνο, που ξέσπασε, δείχνει ότι στη γειτονική μας χώρα επωάζεται ο ακραίος ανθελληνισμός. Δράστης ένας εικοσιτετράχρονος Αλβανός και θύμα ο ελληνικής καταγωγής εργοδότης του.

Τα κίνητρα ήταν οικονομικά και η αστυνομία συνέλαβε τον νεαρό, αποκαλύπτοντας φρικιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία. Αν όμως η αποτρόπαια πράξη, αυτή καθαυτή, προκαλεί απέχθεια, τα όσα ακολούθησαν σοκάρουν. Μέσα από τα blogs στο Διαδίκτυο επιχειρείται η ηρωοποίηση του νεαρού διότι σκότωσε έναν Έλληνα! Τα ιστολόγια μεγάλων εφημερίδων, στα οποία παρεμβαίνουν για να καταθέσουν τις απόψεις τους καθημερινά εκατοντάδες αναγνώστες, αλλά και προσωπικά ηλεκτρονικά σημειωματάρια, πλημμυρίζουν μίσος.

«Όλοι μας πρέπει να σκοτώσουμε έναν Έλληνα», γράφει ένας εξ αυτών. Ένας άλλος, απευθυνόμενος στον δράστη, λέει ότι «αν σκότωνες τον Ελληνα δήμαρχο της Χειμάρρας θα ήσουν ο νέος Γκεόργκ Κάστριοτ» (σημ.: ο εθνικός ήρωας των Αλβανών) και κάποιος τρίτος δήλωνε πως «καλός Έλληνας είναι ο ψόφιος Έλληνας»! Το θύμα είχε «βεβαρημένο» βιογραφικό: Έτρεχε στις φλέβες του ελληνικό αίμα και άρα ήταν κάκιστος εργοδότης –άλλωστε οι περισσότεροι Αλβανοί θεωρούν συλλήβδην τους εργοδότες τους στην Ελλάδα δυνάστες και ρατσιστές– και ήταν συγγενής, με το ίδιο μάλιστα επώνυμο του ομογενούς δημάρχου της Χειμάρρας, τον οποίο κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις και ενέργειες τον έχουν φέρει στο στόχαστρο του αλβανικού εθνικισμού. Επομένως, «ορθώς έπραξε ο εικοσιτετράχρονος, ο οποίος όχι μόνο δεν πρέπει να τιμωρηθεί για την αποτρόπαια πράξη του, αλλά το σωστό και εθνικά πρέπον θα ήταν να αναρτηθεί η φωτογραφία του πλάι σʼ εκείνη του Σκεντέρμπεη».

Υπερβολές και μεμονωμένες ακραίες αντιδράσεις κάποιων φανατικών; Όχι, δυστυχώς. Παρόμοιες εκδηλώσεις είχαμε και άλλες στο παρελθόν με χαρακτηριστικότερη εκείνη της απαγωγής λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ο εκτελεσθείς, μαζί μʼ έναν Έλληνα όμηρό του, από την αλβανική αστυνομία, έξω από το Ελβασάν Φλαμούρ Πίσλι, έγινε και λαϊκό τραγούδι, ως ο Αλβανός που συγκρούστηκε με τους Έλληνες ρατσιστές και ας επρόκειτο για την ενέργεια ενός μισότρελου ανθρώπου.

Ο ανθελληνισμός σαρώνει την αλβανική κοινωνία παρά τις άριστες σχέσεις των δυο χωρών στο πολιτικό επίπεδο, την παρουσία στην Ελλάδα αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών και της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, και το κύμα συμπάθειας προς τον κοινό δολοφόνο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια έκφρασή του.

O ανθελληνισμός στη γειτονιά μας άρχισε να λαμβάνει –και με δικές μας ευθύνες– επικίνδυνες διαστάσεις. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι δεν φαίνεται στην Αλβανία να αντιδρά κανείς στη ραγδαία εξάπλωσή του. Όπως συνέβαινε έως και μέχρι πρότινος στην Ελλάδα, όπου μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης αξίωνε την εκδίωξη των Αλβανών για να εξαλειφθεί η εγκληματικότητα!

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΙΜΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ

Το άρθρο του Σταύρου Τζίμα είναι μεν ενημερωτικό αλλά και ακριβές όσον αφορά την κατάσταση που βιώνουν οι συμπατριώτες μας Βορειοηπειρώτες καθημερινά στην Αλβανία.
Είναι όμως λανθασμένη η εκτίμησή του όσον αφορά τα ελληνικά δεδομένα. Στην προσπάθειά του να μην φανεί ρατσιστής ή αντιαλβανός πέφτει σε λάθη ανεπίτρεπτα για δημοσιογράφο.

Η εγκληματικότητα όντως σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό οφείλεται στους Αλβανούς που ζούν στην χώρα μας. Κι όχι γιατί το λέω εγώ αλλά γιατί πρόσφατα στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας δίνουν την πραγματική εικόνα της εγκληματικότητας στην χώρα μας.

Ο ανθελληνισμός στην γειτονική χώρα, λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις και με δικές μας ευθύνες!! λέει ο Τζίμας. Πραγματικά έχουμε ευθύνες ως κράτος γιατί τους επιτρέψαμε να έρθουν και να εργαστούν στην πατρίδα μας....

Εχουμε επανειλλημένα τοποθετηθεί από το ιστολόγιό μας πάνω στο θέμα. Οι Αλβανοί που ζούν στην χώρα μας πρέπει να περαστούν από κόσκινο. Οι εργαζόμενοι οικογενειάρχες να παραμείνουν με τις οικογένειές τους στην χώρα υπό προσωρινό καθεστώς και για όσο χρόνο θα έχουν εργασία. Φυσικά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Εκμάθηση ελληνικής γλώσσας και των ελληνικών νόμων κλπ. Οι υπόλοιποι πρέπει άμεσα να αποχωρήσουν. Ξέρω ότι μαζί με τους υπολοίπους θα πρέπει να αποχωρήσουν και κάποιοι που δεν φταίνε σε τίποτα. Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο για την εγκληματικότητα αλλα και οικονομικό. Οι άνθρωποι αυτοί στερούν επαγγελματικές θέσεις από τα ελληνόπουλα. Το ίδιο φυσικά πρέπει να γίνει με όλους τους αλλοδαπούς κι όχι μονο με τους Αλβανούς...

Η χώρα μας βάσει της πληθυσμιακής της αναλογίας και με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα δεν μπορεί να έχει πάνω από 200-300.000 οικονομικούς μετανάστες. Ολες οι άλλες ενέργειες είναι σφόδρα ανθελληνικές και έχουν σαν σκοπό την πρόκληση ρατσιστικής αντίδρασης των Ελλήνων με καταδικαστικές συνέπειες......

Αν νομίζετε ότι υπάρχουν στο διαδίκτυο μόνο ακραία ελληνικά ιστολόγια όπου βρίζονται οι Αλβανοί (αν και δεν νομίζονται ότι ασχολούνται μονο με αυτούς) μπορείτε να δείτε και την αντίθετη όψη. Ενα blog όπου η μοναδική ενασχόληση είναι το μίσος κατά των Ελλήνων. (πατήστε ΕΔΩ)
Φυσικά αυτά τα ιστολόγια ποτέ δεν κλείνονται και δεν γίνονται θύματα διαδικτυακών επιθέσεων....μόνο όσα είναι ελληνικά, εθνικά και πατριωτικά βρίσκονται υπό διωγμόν......

Μην ξεχνάτε. Κάποτε όταν ο Τουργκούτ Οζάλ επισκέφθηκε, ως πρόεδρος της Τουρκίας τα Τίρανα, ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο είχε παραταχθεί στο αεροδρόμιο και οι περισσότεροι εξ' αυτών του φιλούσαν τα χέρια!!!!!!!

Τώρα η κυβέρνηση προχωρά ακόμα πιο πέρα προσπαθεί να μετατρέψει τους Αλβανούς που ζούν πολλά χρόνια στην χώρα μας ως οικονομικοί μετανάστες, σε ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ με πολιτικά δικαιώματα και ιθαγένεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Ερχονται δύσκολοι καιροί αδέρφια.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ