Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

«AYTH EINAI H ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ»


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ! «ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΥΝΕΒΑ»
ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΒΑΦΤΗΣΑΝ «ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ» ΤΗΝ ΕΓKΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ε.Κ. !!!!!!!!!!!!




Παρέδωσε σπίτι στη Κούνεβα ο υπουργός Εργασίας !!!!


ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ
ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΕΤΥΧΑΝ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ;
ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΩΣAΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
;

Το παραχωρητήριο και το κλειδί οικίας στα Πετράλωνα, παρέδωσαν ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρόεδρος του ΟΕΚ, Θωμάς Στάμου, στη μητέρα της Κωνσταντίνα Κούνεβα, αναγνωρίζοντας την τραγική περιπέτεια της κόρης της, ως εργατικό ατύχημα.

Ο κ. Λοβέρδος διευκρίνισε ότι κατά τη διεκπεραίωση της πράξης εκχώρησης οικίας διαπιστώθηκε, σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ και ΟΕΚ, ότι απαιτείται περαιτέρω νομοθετική ρύθμιση και ανακοίνωσε ότι σε συνεννόηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, περιλαμβάνεται πλέον η ρύθμιση τακτοποίησης ιδιοκτησιακών θεμάτων, ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η Κ. Κούνεβα στο σχέδιο νόμου για το επίδομα αλληλεγγύης.

«Αυτό, το οποίο συνέβη στην Κ. Κούνεβα, το οποίο απευχόμαστε να συμβεί σε άλλους, θεωρείται εργατικό ατύχημα. Το ζήτημα αυτό τακτοποιείται στο προαναφερθέν σχέδιο νόμου, το οποίο θα ψηφιστεί σύντομα στη Βουλή των Ελλήνων», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν υπάρχουν εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις, ο υπουργός απάντησε ότι «στις ενέργειες που κάνουμε, συμπεριλαμβάνεται εντός του 2009 να θεσπίσουμε περαιτέρω εγγυήσεις». «Πρέπει, επίσης, στη συνέχεια να επανασυστήσουμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ουτώς ώστε να μπορεί να ελέγχει αν τηρείται το θεσμικό πλαίσιο», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής, δηλώνει ότι θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Κούνεβα. «Η Κούνεβα είναι ένα σύμβολο. Δεν έχουμε αντιληφθεί τον αντίκτυπο, που είχε και διεθνώς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

http://www.tvxs.gr/v25513

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ