Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ...



Επιστολή προς στους βουλευτές της ΝΔ


Δευτέρα, 2 Νοέμβριος 2009, 22:35

Από:
"Markos Eu" Προς: ndpress1@nd.gr, avramopoulos@otenet.gr, info@avgenakis.gr, dr-vag@otenet.gr, mvarvitsiotis@parliament.gr, gvlahos@ath.forthnet.gr, vroutsis@ivroutsis.gr, giakoumatos@parliament.gr, mgiannakism@yahoo.gr, agian@med.uoa.gr, info@gioulekas.gr, davakis@parliament.gr, dendias2@otenet.gr, aldermen@otenet.gr, xzois@parliament.gr, g.ioannidis@parliament.gr, stavroskalafatis@parliament.gr, skaloyan@parliament.gr, info@kammenos.gr, nikoskanteres@hotmail.com, info@karaoglou.gr, karasmanis@parliament.gr, karipidis@parliament.gr, kasapidi@parliament.gr, simked@parliament.gr, olgakefalogianni@ret.forthnet.gr, m.kefaloyannis@parliament.gr, kiltidis@otenet.gr, m-kollia@parliament.gr, info@kolliaskostas.gr, kontogiannis@parliament.gr, akontos@minagric.gr, info@koukodimos.gr, nd@stathiskonstantinidis.gr, lampropk@otenet.gr, legas@parliament.gr, leontaridis@parliament.gr, lykouren@otenet.gr, xmarkog@parliament.gr, k.markopoulos@parliament.gr, meimarakis@parliament.gr, kyriakos@kmitsotakis.gr, vmichaloliakos@parliament.gr, contact@dorabakoyannis.gr, bekiris@parliament.gr, bouras@parliament.gr, anakos@parliament.gr, anerantzis@parliament.gr, nikolopoulos@parliament.gr, argyris@dinopoulos.gr, ppanagiotopoulos@parliament.gr, Info@npanagiotopoulos.gr, elsapapademetriou@parliament.gr, micpap@parliament.gr, info@papathanassiou.gr, k.papasiozos@parliament.gr, pavp@hellasnet.gr, fpipili@yahoo.gr, plakiotakis@sit.forthnet.gr, v.polydoras@yahoo.gr, elenarapti@hellasnet.gr, msalmas@otenet.gr, asamaras@parliament.gr, dimgsioufas@parliament.gr, arissp@e-aris.gr, cstaik@parliament.gr, stamatis@parliament.gr, stylianidis@parliament.gr, spyrost@parliament.gr, tasoulas@parliament.gr, tzavaras@parliament.gr, mtzimas@parliament.gr, i.tragakis@gmail.com, politikografeio@kostastsiaras.gr, halkidis@parliament.gr, ma??imos@parliament.gr, hatzigakis@parliament.gr, info@khatzidakis.gr… περισσότερα Κοιν.: markoseu@yahoo.gr


Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές της ΝΔ,


Στέλνω την παρούσα επιστολή στους 78/91 βουλευτές του κόμματος (τόσες βρήκα). Τρεις από εσάς είναι υποψήφιοι Πρόεδροι(*). Ο τέταρτος δεν είναι ανάμεσά σας, αλλά δεν βρήκα την ηλεκτρονική του διεύθυνση. Η επιστολή μου περιέχει μία ερώτηση προς την κα. Μπακογιάννη, που φέρεται ως φαβορί για την κούρσα διαδοχή. Προφανώς θα λάβει την επιστολή και η ίδια (αν της την μεταφέρουν οι συνεργάτες της). Τυχόν απάντησή της θα ήθελα να την λάβετε όλοι σας, γι' αυτό και σας την κοινοποιώ.


Κα. Μπακογιάννη,


Τι δουλειά έχει ο Μανώλης Βασιλάκης στο επιτελείο σας;

Θυμίζω: ο Μανώλης Βασιλάκης είναι κατ' επάγγελμα συκοφάντης. Συκοφάντησε με την έκδοση βιβλίου κατά του Μιλτιάδη Έβερτ ("Άπαντα Έβερτ", εκδόσεις Γνώσεις) προεκλογικά το 1996, συκοφάντησε με σωρεία άρθρων κατά του Δικτύου-21 και δεκάδων προσώπων, συκοφάντησε κατά του Χρήστου Γιανναρά, συκοφάντησε κατά όλων των Ελλήνων ("Καλά να πάθουν", Εκδόσεις Γνώσεις, βιβλίο σε σχέση με την 11η Σεπτεμβρίου 2001) ενώ το απώγειο της χυδαιο-συκοφαντικής του προπαγάνδας το εξαπέλυσε κατά του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ("Η Μάστιγα του Θεού", Εκδόσεις Γνώσεις).


Θυμίζω ότι στη 2η περίπτωση (Δίκτυο-21) του έγιναν αγωγές για συκοφαντία και τελικά καταδικάστηκε και εξαναγκάστηκε σε δημόσια δήλωση στην οποία για παραδέχτηκε ο ίδιος ο κ. Μανώλης Βασιλάκης ότι "μετείχε σε πολιτικό παιχνίδι παραπληροφόρησης και δημιουργίας αποδιοπομπαίων τράγων που δημιουργήθηκε από κατευθυνόμενες και ψευδείς "πληροφορίες", τους διακινητές των οποίων κωλύομαι να αποκαλύψω για ευνόητους λόγους, αλλά και καλυπτόμενος από το δημοσιογραφικό απόρρητο"


και συνέχισε λέγοντας


"Ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκα από τους αρχιτέκτονες αυτής της εκστρατείας λάσπης με κατευθυνόμενες ψευδείς "πληροφορίες" με το συκοφαντικό περιεχόμενο, στην οποία δυστυχώς δέχτηκα να συμμετάσχω τυφλωμένος από την πολιτική μου πίστη σε αυτούς, με εξέθεσε ανεπανόρθωτα και με υπέβαλλε σε μία δικαστική περιπέτεια, στην πορεία της οποίας οι "φίλοι" μου, αφού υπέθαλψαν τα παραπάνω, με εγκατέλειψαν"


Θυμίζω ότι εσείς κα. Μπακογιάννη είχατε στείλει τον υιόν και σύμβουλό σας στο Υπ.Εξ. κ. Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και τον εξ απορρήτων σας κ. Δ. Ζαφειριάδη ( πρώην γαμβρο σας ) στην παρουσίαση του λιβέλλου του Βασιλάκη κατά του Χριστόδουλου στις 6/6/06, των 666 σελίδων όπου οι ομιλητές όπως ο Λεωνίδας Κύρκος και άλλοι χαρακτήριζαν τον Χριστόδουλο ως "Αντίχριστο"! Τέτοια λόγια χειροκροτούσαν οι παριστάμενοι... (Απόδειξη για την παρουσία των δύο στενών συνεργατών σας στην εκδήλωση από το Παρόν 11 Ιουνίου 2006: http://www.paron.gr/v3/new.php?id=8644&colid=&catid=37&dt=2006-06-11%200:0:0&mode=3 - απόδειξη για τα αποσπάσματα των ομιλιών των ομιλητών από το in.gr 6/6/06: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=712657&lngDtrID=244 )


Θυμίζω ότι το καλοκαίρι του 2009, δηλαδή προ ολίγων μηνών, ο κ. Βασιλάκης επιμελήθηκε την μοναδική ως τώρα έκδοση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με τίτλο "Από τον Ανένδοτο στη Δικτατορία". (απόδειξη της επιμέλειας του βιβλίου από τον ιστοτόπο του Ιδρύματος http://www.ikm.gr/3_749_ELL_HTML.aspx )


Σας ρωτώ λοιπόν τι δουλειά έχει ένας υβριστής, ένας κοινός συκοφάντης στο επιτελείο σας. Ένας συκοφάντης μάλιστα που συνέβαλε τα μέγιστα στην ήττα της ΝΔ το 1996, συνέβαλε στην απαξίωση δεκάδων ανθρώπων (και της ΝΔ) μέσω του Δικτύου-21 και συνέβαλε στη λυσσασμένη προπαγάνδα κατά του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Σας ρωτώ διότι μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ πώς αυτός ο άνθρωπος μπορεί να παράγει θετικό έργο (αντί των ύβρεων) και αναρωτιέμαι τι ρόλο θα παίξει δίπλα σας.
κα. Μπακογιάννη, θα ήθελα να σας κάνω και άλλες ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα για τη βιασύνη σας να λάβετε θέση υπέρ του Σχεδίου Ανάν ως Δήμαρχος Αθηναίων πριν λάβουν οποιαδήποτε θέση για το θέμα οι αρμοδιότεροί σας στην Κύπρο, αλλά και στην Ελλάδα (δηλαδή τα κόμματα, οι Υπουργοί, Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί κλπ), ή για τις σκιές που άφησε η μη πληρωμή του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού εξοπλισμού σας στη Siemens παρά μόνο μετά τον σχετικό δημόσιο θόρυβο, ή για την απάντησή σας ότι δεν τηλεφωνήσατε στον Υπ. Δικαιοσύνης κ. Δένδια το καλοκαίρι ώστε να προχωρήσει η υπόθεση του εγγράφου για τον κ. Καράβελα "λόγω ευαισθησίας"(!) όπως βλέπουμε στο ακόλουθο βίντεο http://www.youtube.com/v/I84WeACTydk (και αμφιβάλλω αν ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος την πιστεύει!). Επειδή όμως αν σας κάνω πολλές ερωτήσεις ταυτόχρονα στο ενδεχόμενο να μου απαντήσετε μπορεί να αφεθεί κάποιο ερώτημα αναπάντητο, προτιμώ να σας αναλύσω τη μία και μοναδική μου ερώτηση ως προς τον κ. Μανώλη Βασιλάκη και να αφήσω τα υπόλοιπα.


Ευελπιστώ ειλικρινά σε μία πειστική απάντηση από εσάς ή έστω από κάποιον υποστηρικτή σας. Διότι και οι υποστηρικτές σας πρέπει να τα γνωρίζουν αυτά τα πράγματα.


Με τιμή,


Μάρκος Παπα/λου


Θεσσαλονίκη



ΥΓ (*) Την επιστολή μου την έγραψα πριν ανακοινωθεί ότι ο κ. Αβραμόπουλος απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά του και πριν το "διάγγελμα Έβερτ" ότι υποστηρίζει πλήρως την κα. Ντόρα Μπακογιάννη. Ένα ερώτημα προστίθεται προς τον κ. Έβερτ (ή τους πολιτικούς του φίλους, μια που ο ίδιος δεν είναι ανάμεσα στους 91 βουλευτές): πώς βλέπει τη συμμετοχή του κ. Μανώλη Βασιλάκη στο επιτελείο της επόμενης ιδανικής προέδρου του κόμματος; Του ανθρώπου δηλαδή που τον λοιδώρησε τόσο πολύ προεκλογικά το 1996 και συνεισέφερε τα μέγιστα ώστε να αποτύχει παταγωδώς και να αποχωρήσει μετά από μία μόνο εκλογική ήττα; Του ανθρώπου που, ουσιαστικά, περιέγραφε τον κ. Έβερτ ως "ηλίθιο και αγράμματο"; Δεν πιστεύω να τα ξέχασε όλα αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ