Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ !





Νεοδημοκράτη σπάσε τα δεσμά ψήφισε Αντώνη Σαμαρά!

06.11.09
Γράφει ο Αναστάσιος Καζαντζίδης στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ





Βλέποντας τα ονόματα των διαφόρων βαρόνων, βαρονέτων και βατοπεδινών που στηρίζουν τη Ντόρα Μπακογιάννη και πιθανολογώντας τις μυστικές συμφωνίες που έκαναν για να διασφαλίσουν μια θέση στα μελλοντικά ψηφοδέλτια της Ν.Δ. των ιδίων, των παιδιών, των γαμπρών και των …εγγονών τους, μια θλίψη αλλά ταυτόχρονα και ένας θυμός με πλημμυρίζει.
Γιατί όλοι αυτοί των οικογενειών του Μητσοτάκη –Ντόρα και Κυριάκος, του ΈΒΕΡΤ - βλέπε κόρη και Δούκας γαμπρός- του υιού Βαρβιτσιώτη – που δεν κατάλαβε ποτέ κανείς πως και γιατί τον έκανε υφυπουργό Εξωτερικών ο Καραμανλής- η κόρηΚεφαλογιάννη, η κόρη της Πετραλιά, η κόρη Καλατζάκου, ο Παυλίδης των άγονων γραμμών, ο Μαγγίνας με τους Ινδούς φίλους του, ο Λυκουρέζος με την Αιξωνή, ο Κοντός του βατοπεδίου, ο Αχμέτι Ιλχάν – ο βουλευτής Ροδόπης που έλεγε προεκλογικά στους μουσουλμάνους ότι η ψήφος στον Ευριπίδη Στυλιανίδη είναι αμαρτία!-ο Βουλγαράκης του ΄΄νόμιμου και ηθικού’’ και φυσικά ο μέτρ της οικονομίας ο Παπαθανασίου, όλοι αυτοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν σταυροφορία κατά του Αντώνη Σαμαρά.
Είναι αυτοί που παρέλαβαν ένα στιβαρό κόμμα με σφυρηλατιμένο πατριωτικό κορμό από τον αείμνηστο Ευάγγελο Αβέρωφ και παρέδωσαν στις 4 Οκτωβρίου έναν πεθαμένο συνασπισμό συνιστωσών διαφόρων οικογενειακών συμφερόντων, στον οποίο αηδιασμένος γύρισε την πλάτη του ο λαός της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι όλοι αυτοί που μαζί με τον Σουφλιά πίεσαν τον Κώστα Καραμανλή να πάει σε πρόωρες εκλογές.Ο Σουφλιάς πήγε σπίτι του.Ενώ η άλλη κύρια υπεύθυνη θέλει να γίνει τώρα αρχηγός!Εκπροσωπώντας τα συμφέροντα των βαρόνων του κόμματος και όχι των απλών μελών της παράταξης!
Είναι η εκπρόσωπος της μικρής συνιστώσας του Μητσοτακισμού μέσα στη Ν.Δ.– που όσα χρόνια ήταν κυρίαρχος εξολόθρευσε κάθε τι Καραμανλικό από τα ψηφοδέλτια- και τώρα θέλει να τον ξανακάνει κεντρική ιδεολογία!Η πλουτοκρατία της Εκάλης και του Τένις κλάμπ, πρέπει να πάψει να ελέγχει τη Νέα Δημοκρατία.Η επιλογή της οικογένειας ΕΒΕΡΤ προχθές να στηρίξει την υποψηφιότητα της Ντόρας, είναι κομβική και αποδεικνύει τα όσα αναφέρονται παραπάνω:Για όσους έχουν ζήσει τα εσωκομματικά της ΝΔ την περίοδο 1986-1996 και γνωρίζουν το μίσος Εβερτ-Μητσοτάκη (επί Εβερτ στον δήμο Αθηναίων δεν προσλαμβάνονταν ούτε υπάλληλοι με Κρητική καταγωγή) η στήριξη Έβερτ στην Ντόρα δίνει το στίγμα της αναμέτρησης Σαμαρά-Μπακογιάννη. Η αναμέτρηση είναι μεταξύ πέντε δέκα οικογενειών που κρατάνε εκατομμύρια Νεοδημοκράτες στο περιθώριο κοροϊδεύοντας τους και προστατεύοντας μόνο τα συμφέροντα τα δικά τους και των επιγόνων τους και όλων των άλλων.
Είναι μια μάχη μεταξύ αυτών που θέλουν ένα κόμμα ΙΧ για αυτούς και τα παιδιά τους και αυτών που θέλουν η παράταξη να αποκτήσει επιτέλους λαϊκό χαρακτήρα και να προσελκύσει νέους και ικανούς ανθρώπους. Όσοι δεν θέλουν φαινόμενα Ρέθυμνου όπου διαγράφτηκε ο Σχινάς για να βγει η Κεφαλογιάννη με αποτέλεσμα η παράταξη να χάσει 22 μονάδες πρέπει να πάνε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και να ψηφίσουν.
Νίκη Σαμαρά θα σημαίνει απελευθέρωση του κόμματος από τους δυνάστες του.
Το επόμενο διάστημα θα γίνει προσπάθεια παρουσιάζοντας ως δεδομένη την εκλογή Μπακογιάννη να απονθαρυθούν οι ψηφοφόροι Σαμαρά να πάνε στην κάλπη.
Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά και να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε σωστό.
Ήρθε η ώρα του λαού.
Ήρθε η ώρα του πολιτικού άνδρα που απέδειξε ότι έμεινε πιστός διαχρονικά στις αξίες της παράταξης αλλά και με προσωπικό και πολιτικό κόστος κράτησε ψηλά τις αξίες της εθνικής μας υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας.
Ο λαός χρειάζεται ηγέτη αλλά χρειάζεται και ελπίδα.
Τα ψέματα τελείωσαν για όλους!
Οι συγκεντρώσεις του Αντώνη Σαμαρά ανά την Ελλάδα, αποδεικνύουν τη μαζικότητα και την ευρεία απήχησή του στην ψυχή της παράταξης.
Η χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στο ΓΟΥΔΙ, στην καρδιά της Α Αθηνών, απέδειξε ότι η πρωτιά του στην έδρα της Ντόρας δεν είναι απλά μια ευχή, αλλά η ίδια η πραγματικότητα!
Ήρθε η ώρα του λαού.Ήρθε η ώρα του Αντώνη Σαμαρά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H Ντόρα ξέρουμε τι φρουτο είναι , κάτι ανάλογο είναι και ο Σαμαράς. Και οι δύο έχουν παραστεί στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ο Σαμαράς πρόδωσε τον κόσμο που τον πίστεψε, γύρισε στο μαντρί και τώρα θέλει να γίνει και αρχηγός , μην τρελαθουμε ρε Γιάννη, πόσο άρρωστος νεοδημοκράτης τελικά είσαι.

sedarioan είπε...

Καθολου νεοδημοκρατης δεν ειμαι φιλε.
Ημουν μεχρι το 1993.

Ο Σαμαρας ανέτρεψε τον αποστατη Μητσοτάκη, τον προδότη της Μακεδονίας και διακαιώθηκε. Την συμμετοχή του στην Λέσχη την πλήρωσε με την επιλογή Στεφανοπουλου και μπήκε για μια δεκαετία στο "ψυγείο".

Εκανε σοβαρα λάθη και αυτός όμως εχει την Ελλάδα μέσα του , δεν ειναι Μητσοτακης.

Δες τι μαζεύτηκε γυρω από την Ντόρα. Ολοι οι σιωνιστές και οι τέκτονες.

Ολα τα λαμόγια και τα βαρύδια που εφεραν τον Γιωργάκη στην εξουσία

Πιστευω ότι με την εκλογή του Σαμαρα θα μπει η οκογενειοκρατία στα "αζήτητα της ιστορίας".

Θα γίνει η αρχή για να ξεβρωμίσει ο τόπος απο αυτήν την πανώλη

Ανώνυμος είπε...

SIMFONO SEDORIAN...I APOFASI TU SAMARA GIATO MAKEDONIKO DIKEOTHIKE META APO TOSA XRONIA TOTE PU O SINERGATIS TON GERMANON MITSOTAKIS ELEGE OTI SE DEKA XRONIA THA TOXUME KSEXASI...KE OXI MONO..

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ