Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ : ΤΟ ΓΕΛΕΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ

 ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ 
 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ 
.

Ακρως περίεργα, και αύξηση των προκλήσεων κατά της Ελλάδας απο τους γείτονες μας Σκοπιανούς, έχουμε τις τελευταίες μέρες, οσο συνεχίζεται η ανασκαφή στην Αμφίπολη και βρίσκονται νεα εκπληκτικά ευρήματα. Δεν είναι τυχαίο η μεγάλη αύξηση της αστυνομικής δύναμης για την φρούρηση του αρχαίου τάφου! 

Εδω και αρκετές μέρες η ΕΥΠ εχει προειδοποιήσει την Ελληνική Κυβέρνηση, οτι... Σκοπιανοί πράκτορες και άλλες οργανώσεις που προέρχονται απο Σκοπιανούς που μένουν στο Εξωτερικό, ψευτο-οργανώσεις όπως πχ "Απελευθερωση της Μακεδονιας", ετοιμάζουν μια προβοκάτσια στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης. Η προβοκάτσια αυτη θα ηταν μια συγκέντρωση απο καμιά εκατοστή "υποτίθεται απλούς πολίτες τον Σκοπίων" στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης, και θα σήκωναν πλακάτ διαμαρτυρίας για δήθεν "σκλαβωμένα Μακεδονικά Εδάφη" απο τους Ελληνες! 

Σε ολο αυτό το καλοστημένο σκηνικό των Σκοπιανών θα έπεφτε στην παγίδα η Ελληνική Αστυνομία, που θα παρενέβενε να τους απωθήσει και οι Σκοπιανοί θα έβρισκαν την ευκαιρία απο αυτά τα γεγονότα να προβληθούν απο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης! 

 Η ΕΥΠ απο πολύ νωρίς ειχε καταλάβει τα σχέδια τών Σκοπιανών, οταν ανακάλυψε περιέργες μετακινήσεις Σκοπιανών δήθεν τουριστών, που έρχονται στην Ελλάδα και στην συνέχεια για να μην γίνουν αντιληπτοί, νοικιάζουν αυτοκίνητα που έχουν φυσικά Ελληνικές πινακίδες, και επισκεπτόταν την Αμφίπολη! Δυστυχώς για αυτούς τα σχέδια τους εγιναν αντιληπτά! Και η περιοχή της Αμφίπολης θυμίσει Στρατόπεδο! 

Αυτή τη φορά η κυβέρνηση Γκρουέφσκι που ελέγχει απολύτως τα ΜΜΕ στα Σκόπια έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει για «ερασιτεχνισμό» και «πλήρη άγνοια της ιστορίας» βρετανικά και αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως το BBC, την Washington Post και τους International Business Times . 

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Dnevnik» υποστηρίζει ότι τα βρετανικά και τα αμερικανικά ΜΜΕ «μετονόμασαν αδαώς τον μακεδονικού τύπου τάφο σε ελληνικό» και τους κατηγορούν για ερασιτεχνισμο και πλήρη άγνοια της ιστορίας ,ως υποτιθέμενη απόδειξη του ισχυρισμού τους ότι ο τάφος της Αμφίπολης είναι «Μακεδονικός» δηλαδή Σκοπιανός, αφού ισχυρίζονται ότι η ΠΓΔΜ είναι ο νόμιμος διάδοχος της αρχαίας Μακεδονίας!
 . .
 Σε νεα πρόκληση Ο αντιπρόεδρος της Βουλής της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, μαζί με μια ομάδα ορειβατών από τη χώρα του, αναρριχήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στον Μύτικα, και φωτογραφήθηκε με τον δεκαεξάκτινο Ήλιο της Βεργίνας. 
 .


 Δυστυχώς δεν μας φτάνουν τα εσωτερικά μας οικονομικά προβλήματα, θα πρέπει να ασχολούμαστε και με τα παιδιαρίσματα τον Σκοπιανών! 

 Σπύρος Πρίφτης
 email: sp.barber@hotmail.gr 

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ