Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

"TO ΠΟΙΟΝ" ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΠΑΛΑΓΓΙΑ

Η "ΔΙΩΚΤΗΣ" ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ "ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ" ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
 


Μία μεγάλη αποκάλυψη κάνει η Dorothy King , αρχαιολόγος που ζει στο Λονδίνο, για την συνάδελφο της Όλγα Παλαγγιά. Σε σημείωμα της για τον τύμβο της Αμφίπολης , που δημοσιεύουν τα parapolitika.gr, 




και κάνει ένα σχόλιο για την ελληνίδα συνάδελφο της, λέγοντας :

"I don't know what Olga Palagia's views are, but I know the people at the British Museum love her as they admit she's the only Greek archaeologist that has supported keeping the Elgin Marbles in London"
September 20, 2014 at 10:06 PM

Δηλαδή: 

"Οι άνθρωποι στο Βρετανικό Μουσείο την αγαπούν, επειδή είναι η μοναδική ελληνίδα αρχαιολόγος, που υποστηρίζει την παραμονή των Ελγινείων στο Λονδίνο" γράφει σε σημείωμα της.





   ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ" ΟΛΓΑ ΠΑΛΑΓΓΙΑ
 


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Η σλαβικη συμπεριφορά έτσι είναι σου γυρίζει τα άντερα, έτσι τη γνώρισα, έμεινα από τον ρατσισμό τους, μετά έκοψα σχέσεις με όλους τους σχετικούς τους διέγραψα από το χάρτη που μας άρπαξαν. Οπως δεν συζητάμε και με ισλαμιστες για θρησκεία. Τώρα πρέπει να κόψουμε και με τον Νιμιτς, είδατε πώς υποστηρίζουν τα συμφεροντακια τους και την κοσμοπροοπτικη τους οι Αμερικάνοι σε βάρος της Ευρώπης; Και τους είχα φίλους. Έτσι και αλλιώς τι ανάγκη τους έχουμε κακό χείριστο μας κάνουν, γνώμη μου.

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ