Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ...!!!

@@@@@

@@@@@@

Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΝΟΥ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ

Δικαιώνεται και ο πρώην υπουργός Μανώλης Κεφαλογιάννης για την εύστοχη δήλωσή του για την τότε κυβέρβνηση Καραμανλή.

Με την εν κρυπτώ αποδέσμευση 50 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΟΑΒ επιβράβευσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών τα... Σκόπια, την ίδια στιγμή μάλιστα που είχε κορυφωθεί η αντιπαράθεση με την έγερση μειονοτικού ζητήματος με τις επιστολές Γκρούεφσκι προς τον κ. Καραμανλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Εθνος της Κυριακής», τον Ιούλιο, και ενώ ο Σκοπιανός πρωθυπουργός κ. Γκρουέφσκι επιδίδονταν σε ακατάσχετη πρικλητική επιστολογραφία , θέτωντας και θέμα ύπαρξης "Μακεδοονικής μειονότητας" στην Ελλάδα, συνεδρίασε στο υπουργείο Εξωτερικών η αρμόδια επιτροπή που διαχειρίζεται το ΕΣΟΑΒ (Ελληνικό Σχέδιο για την Οικονομική Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων) και ενέκρινε με άνωθεν εντολή την αποδέσμευση των χρηματοδοτήσεων προς τα Σκόπια για τον οδικό άξονα 10, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.
Η απόφαση για την έγκριση της χρηματοδότησης των 50 εκατομμυρίων ευρώ καταδεικνύει την υποκρισία και τις πραγματικές προθέσεις της ελληνικής ηγεσίας, "να πουλήσουν" την Μακεδονία, εμπαίζοντας τον Ελληνικό λαό. Ταυτόχρονα την δήθεν αυστηρή επιστολή Καραμανλή προς τον κ.Γκρούεφσκι έφθανε στα Σκόπια και η ενημέρωση για την... απελευθέρωση των 50 εκατομμυρίων ευρώ. !!! ΄


























Ενώ υπάρχει και συνέχεια : Σε ό,τι αφορά τα Σκόπια, το ΕΣΟΑΒ ( Ελληνικό Σχέδιο για την Οικονομική Ανασυγκρότηση των Βαλκανιών) προβλέπει επίσης τη διάθεση μέχρι το 2011 συνολικά 59 εκατομμυρίων ευρώ για δημόσια έργα, 15 εκατομμυρίων ευρώ για ιδιωτικές επενδύσεις και 748 χιλιάδων ευρώ για μικρά έργα !!!

Αρμόδια πηγή του ΥΠΕΞ , όπως αναφέρει η εφημερίδα, δήλωσε ότι η απόφαση για αποδέσμευση των 50 εκατομμυρίων ευρώ αποβλέπει στο να δοθεί θετικό μήνυμα τόσο προς την κοινή γνώμη της ΠΓΔΜ όσο και προς τον διεθνή παράγοντα। Επίσης τόνισε ότι τα χρήματα αυτά δεν προβλέπεται να εκταμιευθούν πριν περάσει ένα χρονικό διάστημα, που πιθανόν θα φθάσει και τα δύο χρόνια.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα αυτό, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΥΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ψηφίστηκε από την Κυβέρνση Σιμήτη το २००२ και την εκτέλεση αυτού ανέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών με Υπουργό τον Γεώργιο Παπανδρέου !!!

Όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2008, ενώ ο Αλογοσκούφης και ο Καραμανλής "ξεζουμίζουν" τον ελληνικό λαό με φοροεπιδρομές εκφωνούντες λογίδρια για την πάταξη της φοροδιαφυγής, όταν το δημόσιο χρέος ανήλθε αισίως στα 250 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2008 και ο Γιώργος Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ , ασχολούνται με ανόητες "καλοπνοθείες" αποπροσανατολίζοντας τον ελληνικό λαό από τα ουσιαστικά προβλήματα της κοινωνίας μας.
@@@@@

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ