Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ... ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

*****


( Δημοσίευμα από το "ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" 31 Αυγούστου 2008)

"Κρίμα που ένας τόσο νέος και τόσο δραστήριος πολιτικός όσο ο και Μάκης Βορίδης ασχολείται το 2008 με τον Γράμμο και το Βίτσι και κάνει δηλώσεις για τον Εμφύλιο. Υποτίθεται βέβαια ότι αυτά αρέσουν στο πολιτικό του ακροατήριο, κάτι που σημαίνει ότι η ακροδεξιά σκέψη διασφαλίζει τη μακροζωία αφού το ακροατήριό του θα πρέπει να είναι αιωνόβιο.
Διότι δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε κάτω από 80 ετών γνωρίζει ή έχει την παραμικρή διάθεση να μάθει για τον Γράμμο και το Βίτσι. Τέλος πάντων, συνεργάτης μου με ενημερώνει ότι ο κ. Βορίδης εκείνο που θέλει δεν είναι να γίνει καθηγητής Ιστορίας, αλλά να δείξει ότι αυτός είναι ο φυσικός ηγέτης της Ακροδεξιάς και όχι φυσικά ο κ. Γ. Καρατζαφέρης".

Αυτή είναι η αγωνία της Αριστεράς, η οποία μετα την μεταπολίτευση κουκουλώνει επιδέξια τα εγκλήματα των κουμμουνιστοσυμμοριτών ώστε να μην μάθει κανείς τι πραγματικά έγινε στον Γράμμο και το Βίτσι !!!

Δυστυχώς γιαυτούς ο Μάκης Βορίδης είναι εδώ!

Και όχι μόμο ! Και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σαρτζετάκης, με την επιλογή του οποίου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα το 1985 η Αριστερά και οι παραφυάδες της "έριξαν τον Καραμανλισμό" , δίνει την πραγματική διάσταση των γεγονότων της εποχής। ( Βλέπε την προηγούμη ανάρτηση )

Άστοχο το δημοσίευμα-σχόλιο του "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ". Υπάρχουν ακόμη και Έλληνες που δεν ξεχνούν. Έλληνες που ακόμη ξέρουν να τιμούν τους αγώνες του έθνους.

*****

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Τρεις αναρτήσεις ψάχνουν σχολιαστές

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΙΚΛΑ Ο specialmorning ...

Unknown είπε...

ευχαριστώ

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ