Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ




Αναστασιάδης Αντώνιος                                 Σέρρες  03-02-2016
  Δημοτικός Σύμβουλος                                              Π Ρ Ο Σ
       Δήμου Σερρών                                        Τον κ. Πρόεδρο του Δ.Σ.
                                                                και των Δημοτικών Συμβούλων
  
                                                       
ΘΕΜΑ : Έγγραφο διαμαρτυρίας κατά της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης της Συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμένου.
           
Αξιότιμοι
Κύριε Δήμαρχε, Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
        Ανάλγητη η Ελληνική Κυβέρνηση προχώρησε χωρίς λογική σε σειρά μέτρων καθ΄ υπόδειξη των δανειστών, μέτρα που ξεριζώνουν την Ελληνική ύπαιθρο, την Ελληνική νεολαία, άξιων επιστημόνων και ότι άλλο λέγεται Ελλάδα. Και το ονόμασαν Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση, ενώ είναι καθαρά φορολογικό μέτρο. Αυτή η Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση, θα αναγκάσει τους αγρότες να μη σπείρουν τη γη τους, τους κτηνοτρόφους να μη μπορούν πλέον να ασχολούνται με την κτηνοτροφία και τους αλιείς να εγκαταλείπουν το επάγγελμά τους, οδηγώντας τους στην εξαθλίωση και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν σχέση με τον πρωτογενή τομέα. Το γεγονός αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προστεθούν και άλλοι εργαζόμενοι στον θλιβερό πίνακα της Ελληνικής ανεργίας.
        Διότι η κατάργηση του Ο.Γ.Α., του φθηνού αγροτικού πετρελαίου   και   η   αύξηση  του  Φ.Π.Α.  από 13%  στο  23%  στα λιπάσματα, στα αγροτικά φάρμακα και σε ότι έχει σχέση με τα αγροτικά εφόδια, τους αναγκάζουν να εγκαταλείψουν τη γη τους και να ερημώσει η Ελληνική ύπαιθρος από Έλληνες. Την ίδια τύχη με τους αγρότες, αναμένεται να έχουν οι αλιείς και οι κτηνοτρόφοι.
        Μήπως θέλουν στη θέση τους να βάλουν τους λαθρομετανάστες?
        Ερασιτέχνες πολιτικοί που κυβερνούν τη χώρα των Ελλήνων, προχώρησαν σε ένα τερατούργημα που το ονόμασαν ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ενώ είναι καθαρό φορολογικό μέτρο, εμπαίζοντας τους Έλληνες. Χωρίς να έχουν κάνει καμία διαβούλευση με τους Κοινωνικούς Εταίρους, με τους Επιστημονικούς και άλλους Κοινωνικούς Φορείς και με τους στυλοβάτες της χώρας που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα. Προχώρησαν στην εφαρμογή τους ασφαλιστικού προσχεδίου η συγκυβέρνηση του Τσίπρα και Καμένου, δίνοντας τη χαριστική βολή στον Ελληνισμό. Αυτό που δεν μπόρεσαν επί 4.000 χρόνια να το κάνουν οι εχθρικοί λαοί στους γενναίους Έλληνες, θα το κάνει αυτό ο Τσίπρας και ο Καμένος με ένα νομοθέτημα ασφαλιστικό – φορολογικό. 


 Και ενώ η Ελλάδα που έχει ένα αξιόλογο δυναμικό νέων ταλαντούχων επιστημόνων να τους αξιοποιήσουν για να φέρουν την ανάπτυξη στην πατρίδα μας, με την δουλική πολιτική τους προς τους δανειστές η Κυβέρνηση Τσίπρα Καμένου, διώχνει όλους τους νέους επιστήμονες και την νεολαία εν γένει των Ελλήνων εις την αλλοδαπή, με αποτέλεσμα η χώρα να ερημώνει και να γίνεται χώρα γερόντων και λαθρομεταναστών.  Και βλέποντας αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, οι καταξιωμένοι Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού, ερχόμενοι στην Ελλάδα θα μπορούσαν να βοηθήσουν με τις σπουδαίες γνώσεις τους και θα ήταν ότι καλύτερο για την Ελλάδα. Δεν έρχονται με αποτέλεσμα η Ελλάδα να καταρρέει.

        Διαβλέποντας τον κίνδυνο κατάρρευσης της πατρίδας μας, καλούμε την Συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμένου, να προβεί με όλους τους κοινωνικούς εταίρους και με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σε σοβαρό και υπεύθυνο διάλογο, προβάλλοντας την αναλογιστική τους μελέτη, ως αρχή τους διαλόγου, για την σωτηρία της Ελλάδας.

Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ



YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ