Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΠΩΛΩΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ κ. ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ

 
     
 

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ κ. Χρυσανθίδης την 31-7-2013, την ημέρα που ο Πανσερραϊκος δήλωσε την συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γεγονός που σηματοδοτούσε την λύση και εκκαθάριση της ΠΑΕ με αποκλειστική ευθύνη των μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου  και επομένως τον ορισμό εκκαθαριστών προχώρησε εσπευσμένα στην μεταβίβαση της κυριότητας των ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων της εταιρείας σε διάφορα πρόσωπα σε τιμές "εξοργιστικά υψηλές". Συγκεκριμένα πωλήθηκαν εννέα συνολικά αυτοκίνητα έναντι 7.114,3 €  τοις μετρητοίς

Μεταξύ αυτών και δύο αυτοκίνητα FIAT PANDA  μοντέλο 2007 χρώματος ασημί  έναντι 1.001,22 € 




Προφανώς η κυρία "βγήκε λαϊκή" βρήκε τιμές ευκαιρίας και αγόρασε φτηνά, όπως θα ενεργούσε κάθε λογικός άνθρωπος

 Βέβαια ο κ. Χρυσανθίδης πρέπει να εξηγήσει με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των προσώπων και ο καθορισμός της τιμής πώλησης των αυτοκινήτων και ποιος ανέλαβε την ευθύνη αυτών όταν πλεον η περιουσία της ΠΑΕ  αποτελούσε προϊον της εκκαθάρισης. 

Ζημιώθηκε η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ από τις συναλλαγές αυτές ή όχι είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να απαντήσουν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ , το ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκου αλλά και οι δύο εκκαθαριστές κ. Σιμιτσή και κ. Τζήμα.  

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ