Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΕΦΥΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ

"Έφυγε" ο ιστορικός Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ.



http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8220&subid=2&pubid=1711914&tag=8777

Ένα μεγάλο κεφάλαιο όσον αφορά την ιστορία του ΠΑΟΚ, έκλεισε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/2). Ο Γιώργος Παντελάκης από τους κορυφαίους παράγοντες που πέρασαν ποτέ από την ομάδα του «δικέφαλου», άφησε την τελευταία του πνοή από τροχαίο.

Συγκεκριμένα, ο 79χρονος πρώην πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης έβγαινε από το πάρκινγκ όπου είχε μόλις αφήσει το αυτοκίνητό του, όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο μηχανάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο χαμός του Γιώργου Παντελάκη σκόρπισε την θλίψη στην οικογένειά του ΠΑΟΚ καθώς ήταν από τους παράγοντες που συνέδεσαν άρρηκτα το όνομά τους με τον σύλλογο. Υπήρξε στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ από την δεκαετία του 1950 ενώ ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ το 1979 και πάνω από όλα ένας από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ομάδας. Υπό την καθοδήγησή του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (1976) και δύο Κύπελλα (1972 και 1974), ενώ ήταν συνεργάτης του Πέτρου Καλαφάτη στο πρωτάθλημα του 1985.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ