Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Farage : ΛΑΘΟΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ (Greek subs)


ΕΝ ΣΕΡΡΑΙΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ


Ο Εγγλέζος Ευρωβουλευτής NIGEL FARAGE αρχηγός του κόμματος UKIP , τον Φεβρουάριο του 2010 λέει πως χώρες όπως η Ελλάδα και η Ισπανία δεν έπρεπε να είχαν συμμετάσχει στην Ευρωζώνη.

"Αυτές οι χώρες , αναφέρει ο FARAGE, μπήκαν στο Ευρώ πρό 10ετίας. Τα πρώτα 7 χρόνια είχαν πολύ χαμηλά επιτόκια που σημαίνει ότι αυξήθηκαν οι αντικειμενικές αξίες.

Για μένα και πολλούς άλλους αν οι χώρες αυτές παραμείνουν στην Ευρωζώνη δεν θα έχουν κανένα οικονομικό μέλλον.

Βέβαια ο ουσιαστικός στόχος του Ευρώ ήταν η πολιτική και όχι η οικονομία. Στόχος ήταν ο εγκλωβισμός των χωρών για να σχηματισθοπύν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.

'Οταν φτιάχτηκε το Ευρώ έγιναν και τα οικονομικά κρητήρια του Μάαστριχ. Ηταν βασικοί οικονομικοί κανόνες , Γάλλοι , Γερμανοί , Ολλανδοί οικονομολόγοι έλεγαν πως δεν έπρεπε η Ελλάδα να μπεί στην Ευρωζώνη διότι δεν ανταποκρίνονταν στα κριτήρια.


Αγνόησαν τους κανόνες, έβαλαν την Ελλάδα και την Ισπανία. Δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό. Τώρα πληρώνουν το τίμημα. Εκτιμώ ότι στις επόμενες βδομάδες κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει "ενα ξελάσπωμα" της Ελλάδας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει βραχυπρόθεσμα να μειωθεί το ελληνικό χρέος αλλά μακρορόθεσμα οι Ελληνες θα παραμείνουν εγκλωβισμένοι σε ένα ακριβό νόμισμα που είναι υψηλό για το τωρινό τους επίπεδο.

Ο κάθε οικονομολόγος του ΔΝΤ ότι θα πρέπει να ελεγχθεί το ελληνικό χρέος , να επιστρέψουν στην δραχμή και ας κάνουν υποτίμηση.

Μέχρι να γίνει αυτό φοβάμαι ότι η Ελλάδα θα υποφέρει, όχι μόνο οικονομικά. Φοβάμαι ότι θα υπάρξουν σοβαρες κοινωνικές αναταραχές.
Αν η Ελλάδα χρεωκοπήσει και στην συνέχεια την βγάλουν από το Ευρώ , η ειρωνία θα είναι ότι όλοι στην Ευρωζώνη θα είναι ευχαριστημένοι και το Ευρώ θα δυναμώσει. Κατα παράδοση ξέρουμε ότι πως αν καταρρεύσουν τα συστήματα, οι αγορές θα πέσουν αλλα η διάσπαση της Ευρωζώνης θα οδηγήσει σε ένα πιο ισχυρό Ευρώ.
"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ