Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ZHΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ


ΧΑΛΚΙΔΗΣ: XAΡΑ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ


Ιουν 25, 2015



xatzhmixahlidhs-xalkidhs






Ζούμε ιστορικές στιγμές δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού Βασίλης Χατζημιχαηλίδης, στο Δίκτυο Τηλεόραση, αφού έχουμε τη σύσταση νέας Εταιρείας με το όνομα "ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964" …

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού τμήματος, Παναγιώτης Χαλκίδης, που τόνισε μεταξύ άλλων: ότι δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κλειστό Club και περιμένουμε τη συμμετοχή όλων των μελών για να πάρουμε δύναμη από αυτούς για το καλό του Πανσερραϊκού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:


ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ:  ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ…

Ήταν μια Συνέλευση Ιστορική. Πήραμε απόφαση για σύσταση μιας Νέας ΠΑΕ. Η ΠΑΕ αυτή θα ονομάζεται "ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964" με μετοχικό κεφάλαιο 309.000 ευρώ.

Καλέσαμε τα μέλη μας όπως απαιτεί ο νόμος, σε πρώτη φάση να συμμετέχουν στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Όπως είπαμε στην Τράπεζα Πειραιώς θα ανοιχτεί ο σχετικός Λογαριασμός, η μετοχή θα κοστίζει 30 € και το ελάχιστο ποσό που μπορεί να πάρει κάποιος είναι οι 150 μετοχές, δηλαδή 4.500 ευρώ. 

Θέλω να πω ότι ήταν καλό το κλίμα και πραγματικά ζούμε στιγμές ιστορικές,. Νομίζω ότι τα μέλη μας όλα ζήσαν αυτό τον Γολγοθά των δυο χρόνων, όπου υπήρχε αυτή η αβεβαιότητα για το αν θα ανέβει ο Πανσερραϊκός ή όχι.. οι καιροί είναι δύσκολοι. Αλλά κα πάλι κι εδώ δημόσια θέλω να ευχαριστήσω τα «παιδιά», την Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, γιατί το πρωτάθλημα παιδιά κερδήθηκε στις λεπτομέρειες.  Ήταν πολύ καλά διαβασμένοι και πάρα πολύ καλά αγωνίστηκαν για να κερδίσουν και αυτές τις λεπτομέρειες. Έτσι λοιπόν τους αξίζουν συγχαρητήρια και πιστεύω ότι έτσι όλα θα πάνε καλά. 

Το όνομα θα είναι ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964. Είναι μια αλλαγή. Αυτό γίνεται και για λόγους σημειολογικούς. Να δείξουμε ότι πρώτον αρχίζει κάτι καινούργιο και δεύτερον υπάρχει ένα θέμα με την παλιά, η οποία δεν έχει ακόμη εκκαθαρισθεί. Αναμένεται όμως να ολοκληρωθεί η εκκαθάρισή της. Σ’ αυτό το θέμα εμείς πήραμε και μια απόφαση, ότι αποχωρούμε από εκείνη την εταιρεία. Πλέον αυτή η εταιρεία δεν μπορεί να χρησιμοποιεί ούτε τα σήματά μας ούτε το όνομά μας. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν ήθελε την αναβίωση της παλιάς, αλλά και εκ των πραγμάτων η αναβίωση της παλιάς δεν μπορούσε να γίνει, γιατί δεν υπάρχει μέτοχος αυτή την στιγμή. Ο Μέτοχος είναι μόνον ο Ερασιτέχνης με 10%. Το υπόλοιπο 87% περίπου ήταν της οικογένειας Θεοδωρίδη, αλλά με το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη δεν αποδέχθηκε τις μετοχές η Οικογένεια με αποτέλεσμα αυτές τώρα να βρίσκονται στο δημόσιο. 


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ: ΧΑΡΑ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ

Παραβρεθήκαμε κι εμείς στη Γενική Συνέλευση, με θέμα την αναβίωση ή μη της παλιάς Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης  Εταιρείας και σύσταση της Νέας Εταιρείας. Αποφασίστηκε να συσταθεί Νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη  Εταιρεία. 

Τις διαδικασίες τις ακούσατε. Αύριο θα εκδοθεί ΑΦΜ και θα ανοίξει Λογαριασμός στην τράπεζα Πειραιώς, εμείς θέλαμε σε δική μας τοπική Τράπεζα, αλλά επειδή πρέπει να είναι πανελλήνιας εμβέλειας ο ΜΓΣ αποφάσισε την συγκεκριμένη. 

Εμείς θα είμαστε μέτοχοι σ’ αυτή τη Νέα Εταιρεία κι επειδή δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κλειστό club όπου δεν θα ακούγονται οι γνώμες άλλων, καλό θα είναι και παρακαλούμε όλα τα μέλη που έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν και με οποιοδήποτε κεφάλαιο στη σύσταση αυτής της Εταιρείας

Θα είναι μεγάλη χαρά για μας, μεγάλη τιμή και θα μας δώσει την οικονομική δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για το καλό του Πανσερραϊκού. 


ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΠΑΡΑ "ΤΟ ΑΓΑΘΟ" ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΙΑ ΠΑΕ , ΚΛΕΙΣΤΟ - CLUB  ΕΞΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΟΧΩΝ   

Σημείωση : 

Προς τους διαχειριστές του serresgoal.gr , ελπίζω να μην διαγράψετε και αυτή την ανάρτηση από την ιστοσελίδα σας όπως την ανάρτηση της 22-7-2013 την οποία αναδημοσίευσα και αναφέρονταν στο χρονικό της δρομολόγησης  του υποβιβασμού του Πανσερραϊκού στην Γ' Εθνική Κατηγορία στην οποία συμμετείχαν και μέτοχοι της νέας ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964.

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ