Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

 ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ  «ΜΗΤΡΙΚΗΣ»  ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ





Την 16-11-2015 διεξήχθη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ κατά την οποία "εγκρίθηκε" ο Ισολογισμός Πέρατος της Εκκαθάρισης και αποφασίσθηκε η διαγραφή της Εταιρείας από το Μητρώο ΓΕΜΗ , κυρίως με την ψήφο του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού ( o οποίος σήμερα είναι ο πλειοψηφών ενεργός μέτοχος της υπό εκκαθαριση ΠΑΕ με ποσοστό 10% αλλά σκανδαλωδώς και  ο ιδρυτής μέτοχος της νέας ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 με ποσοστό 10%) που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του Βασίλη Χατζημιχαηλίδη  και του μετόχου και μέλους του ΔΣ της νέας ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964, Δημήτρη Καμήλαλη ο οποίος εμφανίστηκε ως "εκπρόσωπος μετόχων"  Στην ιστορική αυτή Γενική Συνέλευση που διήρκησε επί τρίωρο συμετείχαν ακόμη ο Γιαννης Καραντινίδης τεως ιδιοκτήτης - πλειοψηφών μέτοχος και επι σειρά ετών Πρόεδρος της ΠΑΕ ( την οποία εν συνεχεία πούλησε στον Σπύρο Κούτλα) και οι μικρομέτοχοι Γιάννης Σεδαρίδης, Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ την περίοδο 1988 επί προεδρείας Νυκτοπάτη και  Βασίλης Περδικίδης. Θεατής ήταν ο μεγαλομέτοχος και μέλος του ΔΣ της νεοϊδρυθείσας ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Λευτέρης Ανδρέου ενώ αποπέμφθηκε έτερο μέλος του ΔΣ  αυτής που επιχείρησε να συμμετέχει στην Συνέλευση, για την παροχή νομικών συμβουλών, ο δικηγόρος Ακης Τρέντσιος όντας μη μέτοχος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ.

Βέβαια όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα του επιθυμητού των μετόχων της νέας ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 και ουδεμία σχέση έχουν με την νομιμότητα και την πραγματικότητα. Γιαυτό φυσικά πέντε μήνες μετά την Γενική Συνέλευση οι εκκαθαριστές αρνούνται να παραδώσουν αντίγραφο του Πρακτικού της Γ.Σ. 16-11-2015 στους μετόχους αφού δεν έχει καταχωρηθεί το Πρακτικό στο Μητρώο ΓΕΜΗ ούτε μπορεί να προχωρήσει η οριστική διαγραφή της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ από το Μητρώο όπως επιθυμούν διακαώς οι έξι μέτοχοι της νέας ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 που αποτελεί νομικό εξάμβλωμα.

Η Εκκαθάριση δεν μπορεί να περατωθεί διότι οι εκκαθαριστές δεν εκτέλεσαν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 26-3-2014 σύμφωνα με την οποία ομόφωνα δεν απαλλάχθηκαν από καθε ευθύνη αποζημίωσης της εταιρείας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 1-7-2012 έως 30-6-2013 και 1-7-2013 έως 26-2-2014, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την διαχείρηση της ΠΑΕ και την απόφαση του υποβιβασμού της στην Γ' Εθνική.

Επίσης υπάρχουν και άλλες σοβαρότατες δικαστικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ τις οποίες οι εκκαθαριστές έχουν υποχρεώση να διαχειριστούν και να περατώσουν πριν την σύνταξη του Ισολογισμού Πέρατος της Εκκαθαρισης και κυρίως να εξηγήσουν τι μέλλει γενέσθαι με τις ανείσπρακτες απαιτήσεις της εταιρείας που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ και χρονολογούνται από το 2011 !

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε όπως προκύπτει από την βεβαίωση της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Π.Ε. Σερρών ( αρ. πρωτ. 6800/11-4-2016) ότι από την λεηλασία των ΙΧ αυτοκινήτων της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ,  "γλύτωσαν" δύο αυτοκίνητα τα οποία οι εκκαθαριστές δεν φρόντισαν να αναζητήσουν ως όφειλαν και να εκποιήσουν πριν βιαστούν να συντάξουν τον Ισολογισμό Πέρατος της εκκαθάρισης.
 
Και λέμε "λεηλασία" διότι όπως είναι γνωστό τα ΙΧ αυτοκίνητα κατασκευής 2008, εκποιήθηκαν με διεκπεραιωτή τον πρώην Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Βασίλη Χρυσανθίδη , "την δεξιά χείρα του Θεοδωρίδη",   έναντι 400 €  ή 800 € κατά περίπτωση  και με "αγοραστές" πρόσωπα που έχουν άμεση σχέση με την ΠΑΕ ή στενούς συγγενείς αυτών ( οι αποκαλύψεις προσεχώς).  

Τώρα το ζητούμενο δεν είναι μόνο να διαπιστωθεί στην κατοχή ποίων βρίσκονται αυτά τα αυτοκίνητα μέχρι σήμερα, ποιοι τα χρησιμοποιούν,  ποια είναι η αξία τους και τι ευθύνες προκύπτουν στους αρμοδίους, στους ανθρώπους που είχαν λόγο στην διαχείρηση της εταιρικής περιουσίας την περίοδο 31-7-2013 μέχρι και σήμερα, αλλά ο χρόνος λήξης της εκκαθάρισης και η είσπραξη των απαιτήσεων της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ.

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ