Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η σημασία της Λευκής Ψήφου

ΑΠΟΧΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ




ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΠΑΣΟΚ & ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο το λευκό, άλλο η αποχή , άλλο το άκυρο.
Το λευκό σημαίνει πως συνειδητά κάποιος δεν ψηφίζει κανέναν γιατί δεν εμπιστεύεται κανέναν,το άκυρο σημαίνει ότι κατέστρεψε χωρίς να το θέλει το ψηφοδέλτιό του και η αποχή σημαίνει πως βαρεθηκε να παει να ψηφίσει.
Αν τα λευκά συγκεντρώσουν το 50% και μία ψήφο,ο πρόεδρος της δημοκρατίας πρέπει να διορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση , να διαλυθούν όλα τα κόμματα και αφού δημιουργηθούν καινούρια , προκυρήσει εκ νέου εκλογές.

sedarioan είπε...

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΔΟΚ - ΝΔ

ΑΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.

ΓΙΑΥΤΟ Η ΑΠΟΧΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ , ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ