Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΣΔΟΕ , 1.600 EΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ



Εκοψαν κοστούμι 1.600 ευρώ για ένα ματσάκι μαϊντανό και μία σακούλα πατάτες.



Ενταση δημιουργήθηκε χθες στη λαϊκή αγορά του Πύργου, όταν υπάλληλοι του ΣΔΟΕ της Δυτικής Ελλάδας παρουσία δεκάδων έκπληκτων πολιτών μοίρασαν πρόστιμα στους μικροπωλητές προκαλώντας τις οργισμένες αντιδράσεις τους.



Σε δύο περιπτώσεις για ένα ματσάκι μαϊντανό αξίας μόλις πενήντα λεπτών και μία σακούλα πατάτες αξίας τριών ευρώ οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ επέβαλαν συνολικό πρόστιμο 1.600 ευρώ, καθώς οι μικροπωλητές δεν είχαν στην κατοχή τους ταμειακές μηχανές. Οι μικροπωλητές της λαϊκής αντέδρασαν έντονα καθώς, όπως ανέφεραν, πίστευαν ότι υπάρχει μια σιωπηλή ανοχή από τους αρμόδιους για τις ταμειακές μηχανές που θα έπρεπε να είχαν εγκαταστήσει από τις 15.10.2010.

«Αντί οι ράμπο του ΣΔΟΕ να πάνε για έλεγχο σε αυτές τις επιχειρήσεις, έρχονται στις λαϊκές και εξοντώνουν οικονομικά τους μικροπωλητές εξαντλώντας κάθε όριο αυστηρότητας. Κι όλα αυτά σε περίοδο που η κίνηση έχει μειωθεί δραματικά και ο μικροπωλητής για να βγάλει μεροκάματο πρέπει να αγωνιστεί όλη την ημέρα», κατήγγειλαν στην «Ε» οργισμένοι οι μικροπωλητές του Πύργου. Μάλιστα για την πληρωμή των προστίμων που επιβλήθηκαν στους συναδέλφους τους άρχισαν από χθες εσωτερικό έρανο προκειμένου να μαζέψουν τα χρήματα του προστίμου.

Από την πλευρά του ΣΔΟΕ έγινε γνωστό ότι από τους ελεγκτές-υπαλλήλους δεν έγινε κάτι παράνομο και ότι η παρέμβασή τους πραγματοποιήθηκε ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ