Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

20η ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 : ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ 
ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ



Αδελφοί Κύπριοι, απανταχού της γης ενσυνείδητοι Συνέλληνες!!!

Την 15ην και 20ην Ιουλίου 2019, συμπληρώνονται 45 χρόνια από το «πραξικόπημα» κατά του Μακαρίου και την εισβολή του Αττίλα, αντιστοίχως, στην μαρτυρική μεγαλόνησο Κύπρο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα ακούσετε ή θα διαβάσετε από τα συστημικά ΜΜΕ Ελλάδος και Κύπρου, περί πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου, επάρατης Χούντας, προδοτών επίορκων χουντικών αξιωματικών και άλλα συναφή «παραμύθια», που έδωσαν δήθεν την αφορμή στους Τούρκους να εισβάλλουν στην Κύπρο, με τα γνωστά τραγικά επακόλουθα.
Μην τους ακούσετε, μην τους διαβάσετε, μην τους εμπιστεύεσθε!
Εκτελούν άνωθεν διατεταγμένην υπηρεσίαν. Δεκαετίες τώρα, σας αποκρύπτουν την Αλήθεια για τα γεγονότα του 1974, λίγο πριν την εισβολήν, τα διαδραματισθέντα κατά την εισβολήν και μετά από αυτήν, προκειμένου να καλύψουν, για διαφόρους λόγους, τους πραγματικούς ενόχους της μεγάλης Εθνικής προδοσίας, τους αληθινούς και ενσυνείδητους προδότες της Κύπρου και να επιρρίψουν τις ευθύνες της τραγωδίας σε αθώους ή «ενόχους» εξ… αμελείας .
Αποφεύγουν να κατονομάσουν τους δειλιάσαντες, μειοδοτήσαντες και αληθώς προδώσαντες τους διαχρονικούς αγώνες του Κυπριακού Ελληνισμού, δηλαδή εκείνους οι οποίοι στρατολογήθηκαν, συμμετείχαν, εκουσίως ή εκβιαζόμενοι, ανέχθηκαν την προσχεδιασμένην προδοσίαν ή εσιώπησαν μετά από αυτήν, προκειμένου μέσα από την εθνική συμφορά που υπέστη ο Ελληνισμός το 1974:
-Να επαναφέρουν στην πατρίδα μας, την κομματοκρατίαν, την οικογενειοκρατίαν, την διεθνή τραπεζοκρατίαν, την αναξιοκρατίαν και την νεοφεουδαρχικήν βουλευτοκρατίαν.
-Να διασώσουν τα «κεκτημένα» τους, εις βάρος των ευκολόπιστων και πάντα προδομένων Ελλήνων.
-Να επιβιώσουν, αναδυθούν, ανελιχθούν πολιτικώς και οικονομικώς, ώστε να διασφαλίσουν για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, την μελλοντικήν ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ τους!!!
-Να γίνουν και πάλιν, με πρόσχημα την ψευδοδημοκρατία τους, οι «στυλοβάτες» του Συστήματος και οι «μετασχηματιστές» της Ελλάδος, σε υποτελές προτεκτοράτον και δουλοπαροικία των διεθνών τραπεζιτών-τοκογλύφων .
Εμείς οι ΡΩΜΗΟΙ/ΕΛΛΗΝΕΣ, πολέμαρχοι του Ελληνικού Έθνους και πιστοί στρατιώτες του Τριαδικού Θεού της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας, εζήσαμε στην Κύπρο τα γεγονότα εκείνης της τραγικής περιόδου της εισβολής, αλλάΟΥΔΕΠΟΤΕ κληθήκαμε να καταθέσουμε ως μάρτυρες, για την υπόθεση της προδοσίας της Κύπρου.
Ως εκ τούτου, όσον ζούμε, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ως αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες, αλλά και από τα γεγονότα που έχουν διαδραματισθεί από τότε μέχρι σήμερα, στον ευρύτερο χώρο του Ελληνισμού και όσα από τα «σημεία των καιρών» προοιωνίζονται να συμβούν στο ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ, να σας περιγράψουμε για μια ακόμη φορά,συνοπτικώς, τα αληθινά γεγονότα της περιόδου εκείνης, όσα προηγήθηκαν σε εθνικόν και διεθνές επίπεδον, φανερώς και μυστικώς, να σας καλέσουμε να αναζητήσετε και να απαιτήσετε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, από τους υπευθύνους, στα ερωτήματα που θέτουμε.
Παραλλήλως, θα σας αποκαλύψουμε με επίσημα ντοκουμέντα, τους πραγματικούς ενόχους της Εθνικής προδοσίας του 1974.

1. Τον Νοέμβριον του 1973, το «βαθύ κράτος» των ντονμέδων της Τουρκίας, εδημοσίευσε στην τουρκική εφημερίδα της Κυβερνήσεως, «άδεια» για έρευνες πετρελαίου, σε υφαλοκρηπίδες Ελληνικών νήσων του Αιγαίου.

2. Τον Ιούνιον του 1974, η τουρκική κυβέρνηση, εξέδωσε ΝΟΤΑΜ (714), με την οποίαν απαιτούσε από τα αεροσκάφη που πετούσαν στο Αιγαίον Πέλαγος, να αναφέρονται στο Κέντρο Ελέγχου της Κωνσταντινουπόλεως.

3. Τον Ιούλιον του 1974, οι Τούρκοι, εισέβαλαν απροκλήτως, σε τμήμα εδάφους του Ελληνικού Έθνους. Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι, με πρόσχημα το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου (15 Ιουλίου), ενεργούντες ως εντολοδόχοι των Αγγλοαμερικανών, αξιοποίησαν την ευκαιρία η οποία εξυφάνθη παρασκηνιακώς, με το άφρον«πραξικόπημα» και υλοποίησαν την 1ην φάση ενός σχεδίου (Διχοτόμηση της Κύπρου), το οποίον:
Είχε αποφασισθεί από το Κεντρικό Σιωνιστικό Συμβούλιο των ΗΠΑ το 1956 και είχε επιβληθεί στην κυβέρνηση του Αμερικανο-Σουηδο-Ιουδαίου προέδρου των ΗΠΑ, Ντουάϊτ Αϊζενχάουερ. -1

Είχε συνταχθεί κατά την δεκαετία του ’50, από τις μυστικές υπηρεσίες των λεγομένων «συμμάχων» μας (ΗΠΑ και Αγγλίας).
Οι Βρετανοί, αφού παραβίασαν την Συνθήκη της Λωζάννης που οι ίδιοι διαπραγματεύτηκαν το 1923, επανέφεραν στο τέλος του Αυγούστου 1955 με την Τριμερή του Λονδίνου, ενσυνειδήτως και ανθελληνικώς, την προστατευομένην τους Τουρκίαν, ως ενδιαφερόμενον μέρος στο Κυπριακό.
Ακολούθησαν μυστικές επαφές μεταξύ βρετανικής και τουρκικής κυβερνήσεως και στις 19 Δεκεμβρίου 1956,ο Υπ. Αποικιών Λένοξ Μπόϋντ προέβη σε δήλωσή/υπόσχεση προς το 18% του τουρκικού πληθυσμού της νήσου, από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων, κατόπιν μυστικής συνεννοήσεως με την τουρκική κυβέρνηση στην Κωνσταντινούπολη στις 16 Δεκεμβρίου, ότι σε τελική λύση, ΔΕΝ θα αποκλείεται το δικαίωμα ξεχωριστής αυτοδιαθέσεως για τους Τούρκους της Κύπρου και το δικαίωμά τους να έχουν την επιλογή να διαλέξουν την διχοτόμηση.

Προέβλεπε την εδαφικήν διαίρεση της Κύπρου σε δύο κρατίδια (states), τουτέστιν διχοτόμηση της Μεγαλονήσου, με την μορφήν διζωνικής Ομοσπονδίας.
Ο πρώτος που έθεσε τα θεμέλια της διαιρετικής «δι-κοινοτικότητας» (πάνω στην οποία οικοδομήθηκε και το Σύνταγμα της «Ανεξάρτητης» Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά τις Συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 1959), ήταν ο άγγλος υπουργός αποικιών, Λένοξ Μπόϋντ (Lennox-Boyd), στις 19 Δεκ.1956.
Από τότε, ξεκίνησαν επίσημα, πλέον, οι καταβολές της ρατσιστικής, φυλετικού και θρησκευτικού διαχωρισμού, μουσουλμανικού μοντέλου, Δι-κοινοτικής, Δι-ζωνικής Ομοσπονδίας, βασισμένης στο οθωμανικό απαρτχάϊντ σύστημα Μιλλέτ. -2

Είχε συμφωνηθεί μυστικώς από αμφοτέρους τους τότε πρωθυπουργούς, ελεγχομένους απολύτως από Η.Π.Α. και Αγγλίαν (Ελλάδος, Κωνσταντίνος Καραμανλής-Τουρκίας, Αντνάν Μεντερές). Ειδικώτερον ο Έλληνας πρωθυπουργός, είχε διαβεβαιώσει τους Αμερικανούς ότι «θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια εξουδετερώσεως τυχόν αντιδράσεων της κοινής γνώμης στην Ελλάδα», η οποία στην συντριπτική της πλειοψηφία, πλην της ηγεσίας των Κομμουνιστών, ετάσσετο τότε, υπέρ του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνος των Κυπρίων και της Ενώσεως της Κύπρου με την Μητέρα-Ελλάδα. -3

Είχε δοθεί στους ενδιαφερομένους, προς προετοιμασία, για επιχειρησιακή εφαρμογή το 1963 από τους Τούρκους, και είχε δοκιμασθεί μερικώς, το ίδιο έτος, με τους Τουρκικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά της Κύπρου και την απειλή αποβάσεως των Τούρκων (πλήρης εφαρμογή του Σχεδίου), που απεφεύχθη την τελευταία στιγμή.
Αρχιτέκτων του σχεδίου της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρον, ήταν ο κυνικός και αδίστακτος Αμερικανο-Ιουδαίος ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Χένρι Κίσσινγκερ, όπως επιβεβαιώθηκε από απόρρητα έγγραφα της εποχής εκείνης. -4 


4. Την 15ην Ιουλίου 1974, προηγήθηκε της τουρκικής εισβολής, το «πραξικόπημα» για ανατροπή του Μακαρίου. Το Σύστημα, θα εκβάλλει και πάλιν άναρθρες κραυγές ότι για το πραξικόπημα ευθύνεται η Χούντα και οι επίορκοι «χουντικοί» αξιωματικοί. Όμως, το «πραξικόπημα» προς ανατροπήν του Μακαρίου, είχε συμφωνηθεί, κατ’ εντολήν των Αγγλοαμερικανών, σε Μυστική Σύσκεψη που έγινε στο σπίτι του Πάνου Κόκα στο Παρίσι, μετά τον θάνατον του Διγενή (27 Ιανουαρίου 1974). -5
Σ’ εκείνη την Μυστική Σύσκεψη των Παρισίων, όπως κατετέθη και από το μέλος της Επιτροπής του Φακέλλου της Κύπρου, αντιστράτηγο Ιωάννη Κουτσογιάννη, πήραν μέρος και ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ, οι ακόλουθοι Πολιτικοί:
α. Κωνσταντίνος Καραμανλής.
β. Μπουλέντ Ετσεβίτ και
γ. Μακάριος..


Την Μυστική Σύσκεψη Καραμανλή – Ετζεβίτ – Μακαρίου, ακολούθησε η Μυστική Σύσκεψη στο Παρίσι τον Μάϊο 1974, των Κίσσινγκερ-Καραμανλή-Ετσεβίτ. Αυτό εγράφη και στο βιβλίο του Κων/νου Παναγιωτάκου και κατετέθη στην Επιτροπή που διερευνούσε τον Φάκελο της Κύπρου, η οποία (Επιτροπή), δέχτηκε την συνάντηση αυτή, ως γεγονός.
Να σημειωθεί ότι, ο Κίσσινγκερ, τον οποίον ο Μακάριος στην Σύσκεψη 30/11-1/12/1974, των Κυβερνήσεων Κύπρου-Ελλάδος, απεκάλεσεν «φίλον του», και χαρακτηρίστηκε από την επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για τον Φάκελλον της Κύπρου, ως «Κεντρικός Συντονιστής του Πραξικοπήματος-Εισβολής», είχε νέα ΜΥΣΤΙΚΗ συνάντηση στο Παρίσι με τον αυτοεξόριστον Κωνσταντίνον Καραμανλή, τον Αύγουστο του 1973.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ