Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

" ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ " ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


 Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook η γνωστή ποινικολόγος ανακοίνωσε, την καρατόμησή της από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Θυμίζω ότι η κ. Μαρούπα ήταν η εισηγήτρια στην υπόθεση της αδειοδότησης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ... που είναι συνάρτηση του πέρατος της εκκαθάρισης της παλαίας ΠΑΕ.


Ένας κύκλος έκλεισε. 5 χρόνια πέρασαν από τις 26 Απριλίου του 2011 που διορίστηκα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Υπηρέτησα χωρίς χρήματα, στην θέση του μέλους της ΕΕΑ, με αυταπάρνηση και ανεξαρτησία συνείδησης, προσηλωμένη απολύτως και κατ΄ αποκλειστικότητα στο δημόσιο συμφέρον. 

Ως σήμερα, που δημοσιογράφοι μου γνωστοποίησαν την καρατόμηση (γιατί περί αποκεφαλισμού πρόκειται), την δική μου, του καθηγητή του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Βάμβουκα, και του επίτιμου πρώτου αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και πρώτου διευθυντή της σχολής Δικαστών επί σειράν ετών, Κωνσταντίνου Παπαλάκη.
ΤΙΜΗ ΜΟΥ, ο τρόπος που εγώ, ο πρόεδρος κ. Παπαλάκης και ο κ. Βάμβουκας αποκεφαλιστήκαμε, επειδή κάναμε κατά τρόπο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ, ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, από τις θέσεις που ο υπουργός αθλητισμού μας εμπιστεύθηκε μόλις έναν χρόνο πριν για 4 χρόνια θητείας, στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ που μας διόρισε.

Εύχομαι στους άξιους ανθρώπους που διόρισε και μας αντικαθιστούν, να επιδείξουν την ίδια αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια, προσήλωση στο δημόσιο συμφέρον κι ανεξαρτησία συνείδησης, κατορθώνοντας να είναι ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΕΣΤΟΙ (κατά παράφραση της ευφυούς παλαιότερης δήλωσης του κ. Παπανικολάου α αντιπρ. Α. Πάγου για τους δικαστές).

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τα μέλη της γραμματείας της επιτροπής, την Μελίνα, την Δήμητρα, τον Μπάμπη, την Αναστασία, και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν πολύτιμοι βοηθοί στο έργο μου.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και όλους όσους με την καλόπιστη αλλά και την κακόπιστη κριτική τους με βοήθησαν να βαδίσω ολόισια, χωρίς ποτέ να παραπατήσω, τον κακοτράχαλο δρόμο της αρετής και της αποκάλυψης της εικονικής πραγματικότητας που ζούμε, καθώς και της εξυγίανσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στ αλήθεια αφοσιωμένη κι εμφορούμενη από αγάπη για την πατρίδα μου θα συνεχίσω.

Ειρήνη Μαρούπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ