Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΟΥΤΕ ΓΚΟΥΛΑΝΓΚ , ΟΥΤΕ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΣ ΑΠ ' ΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ,
ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΜΕΝΟΥΝ!



«Οι κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια,
Κλέφτες χωρίς μια πήχη γη και κλέφτες με παλάτια,
Ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί
Ο άλλος το Έθνος σύσσωμο με πλούτη και τιμή»

[ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΗΣ ]
Είκοσι ολόκληρους μήνες κυβερνά η αριστερά , η οποία υποτίθεται θα χτυπούσε το τέρας της διαπλοκής! Όπως όλοι γνωρίζετε δεν έκανε και όπως πιστεύουμε δεν πρόκειται να κάνει τίποτε.
 Απλά , την θέση κάποιων από τους «νταβατζήδες» όπως είχε αποκαλέσει τα αφεντικά της διαπλοκής κάποιος πρώην  πρωθυπουργός, θα παραμερισθούν και την θέση τους θα πάρουν άλλοι. Λόγια του αέρα και ψέματα προεκλογικά οι μεγαλοστομίες των νεομπολσεβίκων.
Χαρακτηριστικό σημάδι για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο  τα όσα συμβαίνουν στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων. Σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο και βεβαίως και το ΚΚΕ συμμετέχει σε μια φαρσοκωμωδία και μόνη δύναμη αντίστασης μένει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που έχει πολεμηθεί σκληρά από το τέρας της διαπλοκής , από τα κανάλια της διαφθοράς τα οποία με τυραννικό τρόπο κατευθύνουν την δημόσια ζωή της χώρας εδώ και τρεις δεκαετίες.
Από την άλλη μεριά γιατί οι «νταβατζίδες» να σεβαστούν τους πολιτικούς  του κατεστημένου , όταν όλοι τους στην πραγματικότητα είναι εξαρτώμενοι απ’ αυτούς εάν όχι υπάλληλοί τους; Ζούμε στον καιρό της πλουτοκρατίας. Την χώρα εξουσιάζουν όχι οι Άριστοι , αλλά αυτοί που έχουν στα χέρια τους το χρήμα, ένα βρώμικο χρήμα με το οποίο έχουν εξαγοράσει τους πάντες. Όμως στον κόσμο αυτό αξίζει μόνο ότι δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται και έτσιν στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έπεσαν πάνω σε τοίχο , σε κάστρο απόρθητο.
ΕΝΑ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Από το ανελεύθερο αυτό καθεστώς στο οποίο κυρίαρχο είναι τι τέρας της διαπλοκής είναι φαινόμενο σημερινό; Όχι βέβαια και στο σημείο αυτό ας δούμε τι γράφει «στα τετράδια σκέψεων» στην δεκαετία του ’30 ο Ιωάννης Μεταξάς :
«Αυτή λοιπόν η Δημοκρατία – η Democrasy – είναι το γνήσιο τέκνο του Καπιταλισμού Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κατορθώνει να παριστάνει την θέλησί  του ως την λαϊκή θέλησι. .. Χρειάζονται για τον ίδιο λόγο εφημερίδες , άρα κεφάλαια . Χρειάζεται εκλογική οργάνωσι κάθε φορά εκλογικούς αγώνες , άρα χρήματα … Λοιπόν η Δημοκρατία είναι το μονογενές και γνήσιον τέκνο του Καπιταλισμού και όργανό  του που επιβάλλει τη θέλησί του, κάνοντάς τη ‘νε να φαίνεται ως η λαϊκή θέλησι».
Αυτή ε’ιναι η ψευτοδημοκρατία τους και αυτό είναι το ψευτορωμαίικό τους, ένα γνήσιο τέκνο του Καπιταλισμού , ο οποίος στις μέρες μας έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και εχει σπάσει τα εθνικά σύνορα. Σαν αντίπαλο δέος κάποιοι επιμένουν να παρουσιάζουν το τέρας του Μπολσεβικισμού. Η΄ Καπιταλισμός ή Μπολσεβικισμός λοιπόν. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει γι αυτούς που εξουσιάζουν σήμερα τον κόσμο.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ
Πριν ακόμη την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων ο Αλαίν ντε Μπενουά στο βιβλίο του «Ο προσδιορισμός του κυριότερου εχθρού» έγραψε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 τα εξής χαρακτηριστικά :
«Θα πράξουμε τον παν, παν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην χρειασθούμε ποτέ να επιλέξουμε μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Επειδή όμως κατά πολλούς η σκιά μιας παρόμοιας προοπτικής διαγράφεται στον ορίζοντα πρέπει να γνωστοποιήσουμε την θέση μας. Κάθε δικτατορία είναι απεχθής, αλλά κάθε παρακμή είναι ακόμη απεχθέστερη. Ορισμένοι δεν δύνανται να υποταχθούν στην ιδέα ότι μια μέρα είναι δυνατόν να αναγκασθούν να φορέσουν το πηλίκιο του Ερυθρού Στρατού. Όντως είναι μια φρικτή προοπτική. Δεν μας είναι όμως δυνατόν εν τούτοις να υποφέρουμε την ιδέα ότι θα είμεθα μια μέρα υποχρεωμένοι να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας, τρώγοντας χάμπουεργκερς από το Μπρούκλιν».
Φυσικά ο μεγάλος Γάλλος Εθνικιστής διανοούμενος όταν έγραφε αυτά δεν φανταζόταν ότι ο Μπολσεβικισμός θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος από αυτούς τους ίδιους , οι οποίοι τον είχαν δημιουργήσει! Έτσι λοιπόν απομένει σύμφωνα με τον συλλογισμό του η άλλη «φρικτή προοπτική» , δηλαδή η στυγνή πραγματικότητα της παγκοσμιοποίησης , η πραγματικότητα μίας παγκόσμιας επιβολής του american way of life
Εμεις οι Χρυσαυγίτες πιστεύουμε στον κόσμο των Εθνών και των Πατρίδων , στον κόσμο των εθνικών πολιτισμών και της Πατραδόσεως, στον κόσμο των Μύθων και της Ιστορίας. Ούτε γκούλανγκ , ούτε χάμπουργκερς  από το Μπρούκλιν.
Έθνος , Πατρίδα και Παράδοση , αυτό είναι το όνειρό μας. Και αυτό το όνειρο γίνεται κάθε μέρα που περνά και περισσότερο αληθινό. Γίνεται περισσότερο αληθινό μέσα στο ζόφο μιας κοινωνίας που κυνηγάει pokemon , αντί να αναζητεί τα χαμένα ιδανικά της , το μοναδικό στήριγμα για να επιβιώσει ένα Έθνος με χιλιάδων χρόνων Ιστορία όπως το Ελληνικό.
Ο Εθνικισμός μας   είναι η ποίηση ενός κόσμου που έρχεται , είναι το τελευταίο κάστρο του Ανθρώπου απέναντι στο κτήνος του υλισμού και ο άνεμος του Εθνικισμού ήδη λυσσομανά σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην Ελλάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , την οποία οι μεγάλοι ένοχοι της καταστροφής του λαού μας την μισούν με πάθος και το μίσος τους αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ