Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ !


Από τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν μέχρι και σήμερα στο Μητρώο ΓΕΜΗ της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 προκύπτουν μόλις τέσσερις καταχωρήσεις αποφάσεων με ημερομηνίες 25-8-2015 και 27-8-2015 οι οποίες αφορούν την σύσταση της εταιρείας και το Πρακτικό του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου ( της πενταμελούς επιτροπής που ορίστηκε από τον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό ) για την πιστοποίηση της καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου.


Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο είχε υποχρέωση στην πρώτη συνεδρίασή του να πιστοποιήσει την καταβολή του μετοχικού κεφαλαίου και να συγκαλέσει την πρώτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας για την εκλογή του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας ( άρθρο 8 ) και το άρθρο 64 ν.2725/1999

Η συνεδρίαση του Προσωρινού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την 27-8-2015 αλλά ουδέποτε αποφάσισε την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόσφατα 3-4-2016 ανακοινώθηκε ότι παραιτήθηκαν ο "Πρόεδρος" Παναγιώτης Χαλκίδης και "το μέλος του ΔΣ" Δημήτρης Καμήλαλης από αξιώματα τα οποία ουδέποτε κατείχαν !

Μέχρι σήμερα δεν ανακοινώθηκε από ποιους αντικαταστάθηκαν και υπάρχει χρονοβόρος διαδικασία για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ