Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

EΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ,"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ"

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

H απαράδεκτη και κακόβουλη αυτή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 αποτελεί μια συνεχεια στην τακτική σπηλωσης και απαξιωσης καθε αντιθετης αποψης με τους διοικουντες την νέα ΠΑΕ , η οποία ξεκίνησε οργανωμένα σε βαρος μου απο τον Οκτώβριο του 2015. Αύριο το βραδυ στις 10:30 στην εκπομπή του Τάκη Βάβαλη θα δωθούν οι απαντησεις σε όλα. Για την "μαυρη περίοδο Θεοδωρίδη" , τις ευθύνες των συνεργατών του και τις εγκληματικες παραλήψεις στην διενεργεια της εκκαθαρισης. ΄ 

Κυριακή , κοντή γιορτή , λοιπόν.
Η ανακοίνωση στη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΊΚΟΣ 1964 έχει ως εξής : 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ 1964 έπειτα από πρόσκληση που απέστειλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την πορεία της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ έπειτα από αναφορές –καταγγελίες  του κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΕΪΔΑΡΙΔΗ έχει να δηλώσει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 εκπροσωπούμενη από το Νομικό της Σύμβουλο κ. Άκη Τρέντσιο, τον Πρόεδρο του ΜΓΣ Πανσερραϊκού κ. Βασίλη Χατζημιχαϊλίδη, την εκκαθαρίστρια κ. Δέσποινα Σημίτζη και τον λογιστή κ. Χρήστο Διαμαντόπουλο παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση όπου και υπέβαλαν  τα σχετικά έγγραφα και αποδείξεις σχετικά με την εκκαθάριση.
Έχοντας καταθέσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα  που προβλέπει ο Νόμος εδώ και αρκετό καιρό ο καταγγέλλων προφανώς υποκινούμενος από εμμονές προς πρόσωπα που έχουν αποβιώσει «κυνηγάει φαντάσματα» προσπαθώντας με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο να δημιουργήσει πρόβλημα στον Πανσερραϊκό και στην ουσία σε όλο  τον Σερραϊκό αθλητισμό. Η κοινωνία των Σερρών έχει απομονώσει εδώ και καιρό άτομα με τέτοιες αντιλήψεις ευελπιστώντας σύντομα να πράξουν τα ίδια και οι αρμόδιες αρχές.
 Όλοι οι προαναφερόμενοι έχουν ετοιμάσει τα σχετικά υπομνήματα τα οποία θα καταθέσουν εντός εβδομάδας.
Οι φίλαθλοι της ομάδας δεν θα πρέπει να διατηρούν καμία ανησυχία αναφορικά με την υπόθεση της εκκαθάρισης.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ