Σάββατο 30 Ιουνίου 2007

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Η κορύφωση του σκανδάλου των Ομολόγων πραγματοποιείται με νέο σκάνδαλο , την απόφαση του "βασικού ενόχου" της λεϊλασίας και διασπάθησης του Δημοσίου χρήματος, του αρμόδιου υπουργού Εθνικής Οικομομίας κ. Γιώργου Αλογοσκούφη.
Τρία εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιλαδες ευρώ θα αναλάβει να χορηγήσει το Ελληνικό Δημόσιο ως έκτακτη επιχορήγηση στα Ασφαίστικά Ταμεία που συμμετείχαν στην αγορά του Ομολόγου των διακοσίων ογδόντα εκατομμυρίων ευρώ, μετά την άρνηση της JPMORGAN να καταβάλει στα Ταμεία τους τόκους της περιόδου αγοράς του Ομόλογου απο τα Ταμεία μέχρι σήμερα।
Σε μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία ο βασικός μισθός του εργαζόμενου δεν ξεπερνά τα επτακόσια € μηνιαίως , οι συντάξεις υπολοίπονται κατα πενήντα πέντε τοις εκατό των συντάξεων των χωρών της ευρωζώνης , καλούνται οι πολίτες της να πληρώσουν εξ' ιδίων τις αλχημίες της πολιτικής τους ηγεσίας.
Σε μία ύποπτη συναλλαγή μεταξύ κυβέρνησης και ιδιωτικών τραπεζικών και επενδυτικών εταιρειών από την οποία οι αετονύχηδες αποκόμισαν μίζες σαράντα εκατομμυρίων ευρώ και για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της διαπλοκής αρκεί να αναφερεθεί στην ισοτιμία σε δραχμές, ήτοι δεκατρία δισεεκατομμύρια δραχμές και πλέον , εμπεριέχεται η φιλοσοφία της Κυβέρνησης Καραμανλή για τον τρόπο διαχείρισης του Δημοσίου χρήματος.
Από τον τρόπο που αντέδρασε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, όταν επί ενενήντα ημέρες κάλυπτε τον εκλεκτό του εξ Κικλίς Υπουργό κ. Τσιτουρίδη που εν τέλει αναγκάστηκε να αποπέμψει , όταν ανέχεται ο κ. Καραμανλής την απόφαση του έτερου πρωτοκλασσάτου υπυργού του κ. Αλογοσκούφη ενώ επίκειται άσκηση ποινικών διώξεων σε μέλη και στελέχη της κυβερνητικής παράσταξης για την λεϊλασία των αποθεματικών των Ταμείων και συνηγορεί να φορτωθούν την ζημία οι απλοί έλληνες πολίτες , γίνεται πλέον σαφές πως αντιλαμβάνεται η κυβερνητική παράταξη και ο κ. Καραμανλής την επανίδρυση του κράτους.
Ας κατανοήσει ο Ελληνικός Λαός την έκταση της διαπλοκής , ας γίνει αντιληπτό ότι η ελληνική οικονομία μπορεί μπήκε στην επιτήρηση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα παροχών στους έλληνες πολίτες , όμως υπάρχουν στο κράτος χρήματα προκειμένου να καλύτει ελαφρά τη καρδία ... τα κλεμμένα των Ταμείων για λογαριασμό των μεσαζόντων με βτους οποίους κάνει δουλιές η κυνβένηση Καραμανλή.
Οι "νταβατζήδες" του Μπαϊραχτάρη έφυγαν , οι γαλάζιοι κουμπάροι έχουν τον λόγο.
Τελικά η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ