Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

ΕΑΚΜΕ - ΤΑ ΠΑΙΔΊΑ ΠΑΙΖΕΙ ...



Τραγελαφικά πράγματα συνέβησαν την εβδομάδα που διανύουμε στην ΕΑΚΜΕ, το γνωστό μόρφωμα ετερόκλητων προσώπων με κοινό σκοπό την ... ανάδειξη δήθεν των προβλημάτων του επιχειρηματικού κόσμου των Σερρών και πραγματική επιδίωξη την ικανοποίηση των προσωπικών φιλοδοξιών των εμπνευστών της δημιουργίας του.

Παραιτήθηκε σφόδρα πικραμένος ο Πρόεδρος της ΕΑΚΜΕ Αρης Δρογαλάς, ο Τάσος Αμανατίδης δεν κατάλαβε ότι ο Πρόεδρος παραιτήθηκε , θεώρησε ότι "απλά έφυγε νευριασμένος από την συνεδρίαση του ΔΣ" , η Ελένη Τσιαπάρα δήλωσε ότι ο Δρογαλάς "έπαιρνε χαρτάκι" για το πως θα ενεργεί - χωρίς να μας πεί από ποιόν το έπαιρνε αν και όλοι κατάλαβαν ποιον εννούσε - ήταν δηλαδή "γιαλαντζί" Πρόεδρος στην ΕΑΚΜΕ , ο υπό διαγραφήν "πράσινος" Στάθης Πολίτης ανοιξε πόλεμο με τους Βενζινάδες κατηγορούμενος για προσπάθεια χειραγώγησης του κλάδου, ο Χρήστος Καπετάνιος κατά την προσφιλή του έκφραση "βαρούσε το νταούλι" και ο Γιάννης Τσανανάς που διορίστηκε προσωρινός πρόεδρος της ΕΑΚΜΕ , όπως λέμε "ολίγον Πρόεδρος" αντιλήφθηκε ότι βιώνουμε εν Σέρραις ανάλογες καταστάσεις με την Αποστασία του Μητσοτάκη το 1965, αφού λίγο πολύ χαρακτήρισε τον Δρογαλά διορισμένο από την ΕΑΚΜΕ στην θέση του Προέδρου του ΕΒΕ Σερρών.

Ο πολιτευτής δε Αλέξανδρος Χρυσάφης, προκάτοχος του Δρογαλά στην θέση του Προέδρου της ΕΑΚΜΕ και ό έχων την έμπνευση ίδρυσης αυτής, ο οποίος κατά την γνωστή ατάκα του πάλαι ποτέ γελωτοποιού της Ρωμιοσύνης , "Χαρρυ Κλύν", "... εγώ εβοσκούσα τα πρόβατα εδώ επαραπέρα ..." , σφόδρα απασχολημένος μας δήλωσε ότι προβληματίζεται ως ενεργός πολίτης για την επερχόμενη "γαλάζια" Διοικητική Μεταρρύθμιση , προβάροντας το νέο κουστούμι του Προέδρου του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ώστε να παραμένει στην επικαιρότητα μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, νουθετώντας με τις παρεμβάσεις του νεοσύστατου Κέντρου τα Θεσμικά Όργανα της Πολιτείας.

ΤΑ ΠΑΙΔΊΑ ΠΑΙΖΕΙ ενώ ο Νομός Σερρών είναι τρίτος από το τέλος σε ρυθμούς ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και πλούτου Πανελληνίως !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ