Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

H AΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

       ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
   ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  
  ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ -ΚΙΝΑΛ - ΑΝΕΛ  


Τα κριτήρια που πρέπει να τηρεί ένα κράτος προκειμένου να αναγνωριστεί και να έχει δικαίωμα αυτοδιάθεσης: Καταγεγραμμένη Εθνική Καταπίεση (1 - δεν υπήρξε ποτέ στα Σκόπια) & Καταγεγραμμένα εθνικά αιτήματα με Προϊστορία (2 - δεν υπήρξαν), αλλιώς έχουμε διάλυση ενός Εθνικά Κυρίαρχου Κράτους (είχαμε τελικά αυτό της Γιουγκοσλαβίας).

Ακόμα πρέπει να προσδιορίζεται πολιτικά ένας συγκεκριμένος λαός (3), στα Σκόπια έχουμε μίγμα εθνοτήτων (Αλβανοί, Ελληνες, Σλάβοι κ.τ.λ). Τέλος, πρέπει να έχουμε μια δομημένη και συγκροτημένη Εθνική Επικράτεια (4), δεν υπάρχει καμία τέτοια σύμβαση Ελλάδος - Σκοπίων για τα σύνορα, παρα μόνο με Γιουγκοσλαβία, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία κατά του Βαλκανικούς Πολέμους και τους Παγκοσμιους Πολέμους.

Σε κάθε περίπτωση η συζήτηση περί αναγνώρισης των Σκοπίων ως Μακεδονία ή έστω ως Βαρδαρία, τελειώνει όταν έχουμε να κάνουμε με μια επιταγή των ιμπεριαλιστικών μεγάλων δυνάμεων, δεν θα γυρίσουμε το διεθνές δίκαιο πριν αιώνες με την αποδοχή των πολεμικών τετελεσμένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ