Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η EΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ



Ο Αρτέμης Σώρρας είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Για κάποιους είναι ένας ευπατρίδης εθνοσωτήρας, εξουσιοδοτημένος διαχειριστής ενός ασύλυπτου μεγέθους όγκου κεφαλαίων τα οποία εκχωρεί ...


στην εκάστοτε κυβέρνηση για την πληρωμή του δημόσιου χρέους της Ελλάδος και του ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων οπαδών του. Για   το πολιτικό σύστημα της χώρας, το οποίο αρνείται την προσφορά του, για  τους ανθρώπους των ΜΜΕ και την πλειοψηφία των ελλήνων o Aρτεμης Σώρρας είναι ένας κοινός απατεώνας που «πουλάει» φρούδες ελπίδες στους απελπισμένους που τον ακολουθούν. 

Σε κάθε περίπτωση ανεξαρτήτως των προθέσεών του ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος που έχει αναστατώσει την ελληνική κοινωνία με τις παρεμβάσεις του στην δημόσια ζωή της χώρας εδώ και μια τετραετία χωρίς όμως μέχρι σήμερα κάποιο απτό αποτέλεσμα εκτός της περίπτωσης της Τράπεζας της Ανατολής.

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι αναμφίβολα ο άνθρωπος που ανέδειξε την πιο βρωμερή υπόθεση στην ιστορία του  παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος μεχρι σήμερα. Την λεϊλασία της αμύθητης περιουσίας κραταιάς ελληνικής τράπεζας, της «Τράπεζας της Ανατολής» και κατ’ επέκταση των μετόχων της που από το 1932 αναμένουν της περάτωση της εκκαθάρισης της Τράπεζας για την ολοκλήρωσης της συγχώνευσης της με την Εθνική Τράπεζα.

Το ζήτημα της Τραπεζας Ανατολής είναι υπαρκτό και ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ