Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ! 


ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 



 ΕΝ ΣΕΡΡΑΙΣ: H MAΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ REAL ESTATE ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ...


Αναφέρεται στο δημοσίευμα που επικαλούμαστε στο προηγούμενο post :

«Μιλώντας σρτην εκπομπή της Ελένης Μωραϊτη στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ η Υπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά ανέφερε ότι παρουσία του Δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη και του Αντιδημάρχου Παύου Μυστακίδη επικοινώνησε με υπηρεσιακούς παράγοντες υου Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τους οποίους απέσπασε την υπόσχεση ότι τα στρατόπεδα των Σερρών θα εξαιρεθούν από τον σχετικό νόμο που έρχεται προς ψήφιση. Συνεχίζοντας η κ. Κόλλια σημείωσε ότι συνεργασία του κ. Μυστακίδη με συνεργάτες της ώστε να συνταχθεί μια μελέτη για το ποια οφέλη θα αποφέρει στο Υπουργείο η παραχώρηση των στρατοπέδων στον Δήμο Σερρών»

H Yπουργός παραδέχεται ότι έχει συμπράξει με τον Δήμο Σερρών "ώστε να συνταχθεί μελέτη" για να πεισθεί το Υπουργείο για τα οφέλη που θα αποκομίσει. 

Κυρία Κόλλια ,
για τα οφέλη του Δήμου Σερρών ή το πιθανό κόστος που θα επωμισθούν οι Σερραίοι Δημότες από αυτό το deal ποιος θα συντάξει ανάλογη μελέτη ; 
  
Στο βίντεο ο Αντιδήμαρχος αναφέρεται σε τεράστια οικονομικά οφέλη του Υπουργείου από την παραχώρηση των στρατοπέδων και απλώς σε κοινωνικά οφέλη των Σερραίων Δημοτών.

Αυτό που αποκρύπτουν οι δύο πλευρές επιμελώς τόσο η  Υπουργός όσο και η Δημοτική Αρχή είναι ποια θα είναι η αντιπαροχή που θα καταβάλουν οι Σερραίοι Δημότες προκειμένου να προκύψουν «τα τεράστια οικονομικά οφέλη» του  Υπουργείου Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ